Miért nem tud tisztességesen játszani az apple? Alúl egy link ami nem az hogy Galaxy-kat betiltja hanem hogy HAMISÍTJA ŐKET és azzal érvel
Nem elég hogy beperli, MÓDOSÍTOTTA A GALAXY S FÉNYKÉPÉT HOGY JOBBAN HASONLÍTSON AZ IPHONRA EZ MIÓTA TISZTESSÉGES? EZ K*RVA NAGY K*CSÖGSÉG
Jéé.Mátéka a toplistán hanyadik helyen áll:nem is tudom.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem ezt a témát jobban tudja mint ti együttvéve.Az apple szar.Van egy zte blade em.Akkor az s2?Csak az apple már vergődik mert látja a vesztét. am az én kérdésemnél volt a grafikon:
amig nincs iPhone-od ne sz.rozd le te gyik...
Azért áll a 3. helyen mert tul sok a szabadideje és itt veri magát minden kérdésnél
A válasz megírásának időpontja: ma 14:41
Te nagyon buta vagy. Mivel Máté sok választ ír így sok értékelést is kap, (nyilván nem minden hova ezeket a hülyeségei írja, hanem értelmes válaszokat ad) Így került a 3. helyre, de amúgy 59%-ban ad hasznos válaszokat, na ez ugye már nem is olyan tetszetős? Ráadásul ez nem egy hivatalos értékelés mivel bárki szavazhat rá.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:49
de volt iphone-om és nem sz@rtam tőle össze magam. sok kompromisszumot kellett kötni és rengeteg dolog nem tetszett. pl hogy a zár feloldás után rögtön bevisz oda a lecsóba (semmi főképernyő, ami nekem nagyon kell) ez nagyon nem tetszik az ios-be. a mostani HTC-mmel sokkal boldogabb vagyok. Amúgy én is álltam már ennek a kategóriának az élén több, mint 3000 ponttal, mégis csak 55%-os vagyok. mert minden hülye lepontoz, akinek nem tetszik amit írok.
Nekem volt iPhone-m és tudom h zseniális kütyü bár most anyagi megfontolásból egy Androidos motorolám van.
A Samsung -al az a gond, hogy tényleg gyak lenyúlnak mindent az Appletől. A touchwiz, a telefonok kinézete, a tablet kinézete zsír ugyanaz. És hiába jönnek a fanok azzal, hogy "az apple tán levédette a téglalapot?" érdekes mód a többi androidos gyártó képes egyedi termékeket alkotni, csak a samu nem.
Igy van. HTC miért tud egyedit alkotni? A Motorola miért tudod egyedit alkotni a Flip-pel amikor a Samsung már az Apple-t másolta.
Meg is lett az eredménye mivel Androidnál messze a HTC Sense a legjobb felület, mégha nem is ér el annyi pontot a sok kocka bencsmárk tesztjeibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!