Amikor telepítek egy Android alkalmazást, jogokat mutat. Mi micsoda? Segítesz? Légyszi!
Figyelt kérdés
Fel szertném telepíteni a N. O. V. A. -t az androidos telómra, de nemrég olvastam egy cikket attól hogy oda kell figyelni arra hogy az app milyen jogokat kér. Mert sokan ezeket el sem olvassák, és emiatt áptsiklanak olyan jogok felett, amelyek azt mutatják, hogy az app vírusos. Teljesen peparáztam ettől a cikktől :D Mert én ugye nem tudom, hogy milyen jogok számítanak gyanúsnak, így a N. O. V. A. -t sem merem felrakni. Milyen jogok gyanúsak? A hívásengedélyezés és az SMS olvasás/ küldés annak számít? Lécci, sürgős.2011. aug. 22. 12:48
1/3 Miopocket válasza:
Én sosem olvasom el ezeket, mert szinte bármit írhat amit soha nem fog végrehajtani az app. ajánlom hogy marketről tőltsd le a lookout antivirust, akkor nem lesz baj.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, már van fent 2 vírusírtó, de akkor leszedek egy harmadikat ^^
Kösszi a választt!
2011. aug. 22. 12:57
3/3 anonim válasza:
Tedd még rá az összes marketről elérhető vírusírtót...
Hátha faszán összeakadnak egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!