Ha vennék egy iPhonet ami kártyafüggetlen, akkor akármilyen előfizetéssel működik rendesen?
Sziasztok, kicsit kifejtem, mert nem tudom máshogy megkérdezni fönt :)
Szóval, szeretnék venni egy iPhonet, a készülék baromi drága, ezt tudom, viszont ha t-mobilenál vagy vodánál vennék ugyanilyen kütyüt, jó hogy olcsóbban megúszom, de nem sokkal azért. És mivel ugye tmobilnál is, és vodánál is, olyanok az előfizetések, hogy hanyatt dobom magam (1gm adatforgalom, meg ennyi meg annyi sms és email... nem vagyok nagy netguru, de havi 1 gigát elérni oldalak olvasásával... hát nemtudom... imél se hiszem, hogy olyan nagy lenne), ezért kérdezném, hogy ha veszek egy független telót (alapból amúgy telenoros vagyok :D), akkor a jelenlegi előfizumat, is használhatom? jó ahhoz nincs internet, viszont nem tart semeddig 1 apró net start mittudoménmit megrendelni. Most is okostelóm van, de ezek annyira okosak, hogy éjjel nappal a neten lógnak... kicsit drága azért. én akkor akarok felmenni a netre, amikor nincs wifi, és nagyon sürgős lenne. Tudom kell mikrosim is, vagy levágom a jelenlegit, max elrontom :D
Szóval nincs semmi akadálya, hogy a havi 5-6000-es számla helyett, a régi jól bevált előfizumat használjam, ugye?
Valamint a mostani telómon betudtam állítani, hogy ne menjen fel netre, de gondolom ugyanezt belehet állítani iphonenál is, nem?
köszönöm :)
Nekem iOS beta 6 van fenn és nagyon állat igy.
Stock-sbe legbeállitottam a CHFHUF=C EUFHUF=X GBRHUF=X dolgokat meg néhány részvényt ami érdekel. lehuzom a fejlécet és látom. Az idöjárást is órákra bontva. megéri a net.
nem azt mondtam nem fogom anélkül használni, de nem éjjel nappal. és másrészt nem csak telefon, hanem játékkütyü is. van ipod touchom tudom mire jó. csak telefonálni nem lehet vele.
És hogy miért kell? Mert megbízható, annyi telefon volt a kezembe és egyik se vált be. most is van egy htc-m és már elegem van belőle, hogy sms-t akarok küldeni akkor 5 percig várhatok.
Telenorral van egy apró bökkenő..:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!