Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade vagy a Sony Ericcson...

ZTE Blade vagy a Sony Ericcson X8 nyújt jobb audio élményt?

Figyelt kérdés
Nekem fontos hogy jól szóljon a telefon(MP3 leginkább), és mivel még nem hallottam a telefonokat élőben ezért kérdezem a tapasztaltabbakat. Tudom hogy hardveresen a ZTE jobb, de a SE gyártott Walkman mobilokat ezért gondolom hogy esetleg szebben szól.
2011. aug. 21. 22:47
1 2
 11/12 Panda Péter ***** válasza:
67%
én Aurvana Live! fejessel hallgattam a blade-et, teljesen korrekt hangzása volt, a creative ZEN lejátszóm szintjét megütötte, ami azért elég jó. FLAC-et is visz megfelelő lejátszóval és bővíthető, úgyhogy ha nem vagy vájtfülű, ill nem felsőkategóriás fejesed van akkor jó a blade. persze a gyári headset kukába való.
2011. aug. 22. 00:40
 12/12 anonim válasza:
75%
x8asom van. fulessel es nelkuke es szepeb jatsz le a zeneket. nagyon megvagyok elegedve vele.
2011. aug. 22. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!