Mit kell tennem, hogy le tudjak tölteni Marketről?
Még sosem csináltam ilyesmit, egyáltalán nem értek hozzá. Van gmail fiókom, azzal be is vagyok jelentkezve, de ha a letöltésre megyek, a következőt írja: There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.
Csak rögtön a telefonra tudok letölteni? A laptopra nem?
1. A mobillal csatlakozol a netre: WIFI, mobilnet amid van.
2. A mobilon megnyitod a Market alkalmazást, a gmailos adataiddal belépsz
3. A számítógépen ezt nyitod meg: [link]
Jobb felső sarokban "sign in". Itt is a gmailos adataid adod meg.
4. Keresel valamit ami tetszik. A FREE ingyen van, ahol számokat látsz, az a letöltés ára.
5. Rákkattintsz az INSTALL gombra, majd egy fehér ablakot dob és ott is INSTALL, majd OK.
6. Ha kiírja hogy hamarosan letöltésre kerül, akkor nézz a telefonodra. Az értesítéseknél jelezni fogja a letöltés folyamatás, majd a telepítést. Ha kész, lesz egy új ikonod a menüben.
Szóval nem lehet először a laptopra tölteni, értem. Mert azt tudtam, hogy a telefonon, hogyan töltök le, de azt remélem, hogy úgyis lehet, hogy először a gépre kerül. Még valami, ha megjelenik az új ikon, azt nem lehet valahogy mappába rakni? Mert ha rákattintok, azonnal elindul az alkalmazás, áthelyezi nem tudom.
Egyébként köszönöm mind a két választ, ment a zöld tappancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!