Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 a Telenornál?

IPhone 5 a Telenornál?

Figyelt kérdés

sokat hallottam, hogy kapható lesz az iPhone 5 a Telenornál.

mennyire igazak a hírek?

2011. aug. 20. 11:06
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
mindenki aki fikázza az apple-t az csak azért teszi mert nincs pénze megvenni!!!! nincs jobb az apple-nál, kezelhető minden ott van ahol lenni kell. akinek egyszer pl: iphone-ja van többet nem akar mást.
2011. szept. 21. 18:58
 22/26 bp1985 ***** válasza:

iphone-ja van többet nem akar mást.

Pont az ellenkezője. Volt almám, de többet egy forintot nem adok érte. Vettem helyette egy használható telefont.

2011. szept. 21. 23:36
 23/26 anonim ***** válasza:

,,De mi a f*****t képzel magáról Steve Jobs?! ... ,,

azt hogy jólenne már betiltani azt a sok köcs*göt aki lopkodja a technológiát remélem úgy ahogy van minden samsungot betiltanak . Bár tökmind 1 mer 2-3 év és a konkurenciákat felvásárolják ^^ élvezd ki amíg teheted

<- Designlopással van megvádolva a Samsung. Namármost, ha érintőképernyős telefonokat vesszük alapul, márpedig azokat kell, akkor egy 3.5-7 colos kijelző már alapba meghatározza a telefon kinézetét... Most ezen olyan sokat nem lehet lopni,érted.

2011. szept. 22. 16:30
 24/26 anonim ***** válasza:
18:58: Ez szerintem is hülyeség. Volt iPhone-om, decemberben vettem meg a 4-et. Júniusban le is cseréltem egy GS2re...
2011. szept. 22. 16:31
 25/26 anonim válasza:
iphone mindig egy iphone marad pl van agy iphone 3 többre mész vele mert ios fut rajta mint egy samsung galaxy s2 vel lehet hogy hobbb a fényképezője meg midnen de akkor is egy iphonéról beszélünk!
2012. júl. 4. 12:34
 26/26 anonim válasza:
van egy alma telefonom meg egy samsung galaxy s 2 jó mondom átváltók andoridra meg midnen de az android szert sem ér a szekrény aljáról erőkeresetem az iphonét és azt használom IOS A LEGJObb!!!! <3
2012. júl. 4. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!