Fájlkezelő telepítése net nélkül x8-ra, hogyan?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egyet, ráraktam a kártyára, de hogyan lehet ezt telepíteni?2011. aug. 19. 00:48
11/17 hurikan23 válasza:
Nem nekem szólt, de ugye úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött...
12/17 A kérdező kommentje:
Ja, cigány vagyok...
Nem is tudom kik azok akik csak úgy belekötnek a másikba...
2011. aug. 19. 03:38
13/17 anonim válasza:
nekem ugy sikeredett hogy letöltötem a fájlkezelőt átneveztem 1.apk ra beirtam böngészőbe hogy 1.apk és ment is
14/17 A kérdező kommentje:
Működött ahogy hurikan23 írta, az is hasonló lehet amit írtál, kapsz egy zöld kezet azért te is.
2011. aug. 19. 04:07
15/17 anonim válasza:
@Hurikan23 Végtelen köszönönet neked, már 4 órája keresgélem hogy lehetne telepiteni
16/17 anonim válasza:
Könyörgöm mondja meg valaki részletesen hogy hogy oldotta meg mert nekem nem sikerül!
17/17 harcmesterapa válasza:
Van erre egy másik megoldás is! Talán egyszerűbb!!!
1. tölts le egy fájlkezelőt pl:( [link] és nevezd el filemanager.apk néven.
2. ezt a fájlt(filemanager.apk) másold rá a memóriakártyára a telefonodra, aztán húzd le a telefonod.
3. ha még nem állítottad be az Ismeretlen források-at, akkor ezt tedd meg
4. a telefonon indítsd el a böngésződ, és írd be ezt címnek: file:///sdcard/filemanager.apk
5.Telepíted
6. Ennyi!!
Tesztelve!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!