Hány naponta töltitek a telefonotokat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 18:01
11/21 anonim válasza:
2 naponta.
2 óra alatt 0%-ról feltölti max-ra
12/21 A kérdező kommentje:
Az okostelefonok ilyen rövid ideig bírják? :/
Hát ha tudtam volna lehet nem ilyet veszek..
Hogyan töltitek egyébként? Amikor teljesen lemerül? Mennyi ideig?
2011. aug. 18. 18:31
13/21 anonim válasza:
Naponta. Éjszakára rárakom, reggel leveszem.
14/21 anonim válasza:
Kérdező, hát aztán baromi nagy dolog naponta rárakni a töltőre -.-''
15/21 anonim válasza:
Okostelefon azért merül hamar, mert, ha folyamatos Wifi hálózaton van akkor fél óránként, óránként frissíti egyes dolgait(amihez internet kell), ha mobilneten van akkor piszok gyorsan eszi az aku belsejét, még, ha nem is csinálsz semmit!:D Én 2-3 naponta töltöm, ha használom (fogjuk rá) rendszeresen, wifivel. Ha elvagyok valahol és mobilnetezek akkor naponta. Ha otthon vagyok és hozzá se nyúlok, csak néha ránézek akkor 4 nap lazán megvan. Egyébként általában én is azt csinálom, hogy este fel töltőre és reggel le.
16/21 blex válasza:
lefekvés előtt bedugod, reggel (ha elmész) kihúzod. de az sem baj, ha úgy marad.
19/21 anonim válasza:
minden este töltöm reggelig amíg fel nem kelek. Lemerül úgy is. 2 hetente le kell teljesen meríteni állítólag. A youtube-on láttam erről egy vidit. Elmagyarázzák benne a töltök, aksik működését. Mit szabad és mit nem. Keresd meg, D:
20/21 anonim válasza:
utolso elötti vok már fél naponta töltöm hiába nézem csak az idöt vagy h nem e hivott valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!