PixelHERO kérdése:
Hogy lehet folyamatban lévő letöltést ill. bluetooth küldéseket törölni xperia X8-ról?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem küldeni egy telóról egy számot de aztán ez beakadt és nemakar leállni. Nem tudom mit csináljak.2011. aug. 17. 12:46
1/2 anonim válasza:
Nekem ZTE Blade-m van, de én letöltésnél rányomok az éppen lejövő alkalmazásra és leállítom, ha pedig bluetooth küldésnél egyáltalán nem csinál semmit, kapcsold ki. Kezdőgomb, stb. Mondjuk nem kellene ilyet csinálnia, hogy egy sima bluetooth küldésnél lefagy. Valami bibi van
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet. Már megjabult. Az bolt a baj, hogy bluetooth küldés közben leállt a másik telefon, x8-on pedig odafagyott a küldés. Újra kellett indítani, ahogy mondtad :D
2011. aug. 18. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!