Melyik a kedvenc Android Appsod (kérlek írd le mire jó)?
App nem apps.
Amúgy több van szóval többet írok:
IGcamera: mivel még nem frissítettem az Ace-m (mert a frissítés jobb videózási lehetőséget hoz) ezért az IGcamera segítségével tudok 480x640-es videókat felvenni.
Kedvenc app még az Angry Birds mind a 3 fajtája.
OvuView - mensi naptár mindenféle jó dologgal
Névnapp
Drinking Water - jelez, hogy igyak, mert képes vagyok napi egy pohár vizet inni..
Flashlight
Játékok: Angry Birds minden része, Fruit Ninja
23/L
Az "Appsod" elég hülyén hangzik. Helyette nyugodtan használhatod az alkalmazásod kifejezést.
Kifejezett kedvencem nincs. A jópofa alkalmazások közül a Google Sky Map ami rajta van a telefonomon. Ha szoktad nézegetni éjszaka a csillagokat és kíváncsi vagy, hogy melyik csillagkép/bolygó merre van akkor ajánlott alkalmazás. Használja a gps-t is szóval elég pontosan meg tudja jeleníteni, hogy mi az amit a fejed fölött láthatsz.
Amit még használok:
Go laucnher ex: másik kezelőfelület. Vannak hozzá témák, widgetek, több beállítást tartalmaz mint a gyári laucnher, az alkalmazáslistában tudom rendezni az ikonokat és mappákat létrehozni
Go sms: üzenetkezelő
Mobo player: videólejátszó, viszi az avi-t is meg a feliratokat is
Player Pro: zenelejátszó, dsp pack letöltése után eq is lesz benne.
adobe reader: pdf fájlok olvasásához jó
Qucik pick: galéria, gyorsabb mint a gyári
Androsync file manager: wifin keresztül tudok vele fájlokat küldeni a gépre és gépről a telóra
rengeteg ilyen kérdés volt már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!