Melyiket vegyem? Samsung s5230 vs lg kp500
Tudodte milyen kezelehtetlen a rezisztív képernyő? Adtad volna nekem az S-et :D.
Inkább Gombosat vegyél, abból is Samung Xcover.
"A kérdező kommentje:
Csak kb napi 1x telefonálok vele és ennyi.
Ehhez nem kell sebesség"
"A kérdező kommentje:
Imádom, hogy egyes 13 évesek tudnak olvasni"
Hát csak gratulálni tudok, hogy vettél egy felsőkategóriás okostelefont, mikor egy alsókategóriás készülék is ki tudta volna elégíteni az igényeidet.
És aztán még ökörködsz azokkal, akik a helyes útra próbálnának terelni és neked akarnak jót...
Ha pedig nem érdekel a véleményük, javaslatuk, akkor szerintem a kérdés a továbbiakban tárgytalan, hisz a szituációt jóváírhatjuk az "a hülyének mindegy" elv javára.
Nekem s5230-am volt. Örültem amikor megszabadulhattam tőle. Nagyon nehéz volt eladni, senkinek sem kellett nagyon.
Egyébként nekem mindig tokban volt a telefon, és tokostól tettem a táskámba. Mindig feloldódott a zár, és mivel az bármire reagál (köröm, ceruza, fabot akármi) sokszor felhívott embereket a telefonkönyvből. Ezt már csak a tárcsázott számoknál, és a telefonszámlán láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!