Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » TAPASZTALATOKAT szeretnék...

TAPASZTALATOKAT szeretnék kérni a telefonokról?! (bőv. Lent! )

Figyelt kérdés

A következő telefonokról érdeklődnék: Samsung galaxy mini és se.xperia x8.

akinekvan,vagy esetleg kipróbálta már,kérem írja le a pozitív éés a negatív tulajdonságaikat!!köszi:))

2011. aug. 16. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
2011. aug. 16. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a Minit próbáltam. Szerintem jó a felbontása, tökéletes ahhoz a kijelzőhöz. Eddig még nem fagyott, csak 1-2 alkalommal szaggatott, de nagyon rövid ideig. Hangminősége szerintem kiváló, az árához képest és a Samsung kezelőfelület is klassz. Szép képeket és videókat készít szerintem, nem maszatosak annyira. Internetezésre kicsit kényelmetlen, ha csak nincs az oldalnak mobil változata, de azért használható és gyors is. Az akksija elég jól bírja, ha bezárod az alkalmazásokat a nap végén. 1 teljes napot kibír használattal, kevés használattal 3 nap kb. :)
2011. aug. 16. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

TÖKÉLETES? Ne nevettess :D. Éppen hogy mindeki arra panaszkodik hogy túl nagy kijelzőhöz túl kicsi a felbontás :).

Mind a 2-őt próbáltam de az X8 jobb szerintem. A képernyőjét sokkal szebb nézni.

2011. aug. 16. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az X8 specifikáció alapján jobb.
2011. aug. 16. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Barkóczi Máté, feltűnőségi viszketegséged van??

Amúgy a barátnőmnek X8-a van, és meg van vele elégedve. Jó képeket csinál, bár wifihez kicsit lassan csatlakozik. galaxy minit még nem próbáltam.

2011. aug. 17. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!