Konkrétan egy játékrol van szó : Eternity warriors
Letöltöttem az apk fájlt , rátettem telóra és ezt irja : A műveletet egy alkalmazás sem tudja végrehajtani
Hogyan kell installálni rá?
2011. aug. 16. 14:26
1/8 anonim válasza:
A Beállítások, Alkalmazás, Ismeretlen forrást pipáld ki.
2011. aug. 16. 14:36
2/8 A kérdező kommentje:
Kivan :// Már rajta van a telón a fájl de ugy kezeli mintha valami idegen fájl lenne.
2011. aug. 16. 14:39
3/8 anonim válasza:
Marketről letöltöd az Astro File Managert, telepíted, megnyitod, megkeresed az apk fájlt és megnyitod -> fölrakja.
2011. aug. 16. 14:54
4/8 anonim válasza:
*csak managerrel lehet fölrakni az apk fájlokat!
2011. aug. 16. 14:55
5/8 anonim válasza:
Attól hogy felmásolta még nem biztos hogy alkalmas a futtatásra. Vannak alkalmazások amelyeknek nem elég hogy a szoftveres környezet rendelkezésre áll.
2011. aug. 16. 14:55
6/8 anonim válasza:
Ja látom ingyenes a játék amit leszedtél... Ezek szerint nem azért szedted le külön, mert ingyen akartad volna megszerezni a marketen fizetős alkalmazást, hanem azért, mert nincs net a telón/wifi a közelben. Hát valahova menj el, és wifin lekapod a managert marketről. Aztán utána minden klapfol net nélkül is. Apékázhatsz ezerrel.
2011. aug. 16. 14:59
7/8 anonim válasza:
14:55: hát lehet, hogy nem fog elfutni a játék
De csak úgy szimplán egy apk fájllal nem fog tudni játszani (egyik telefonon sem...). Azt föl kell rakni. Fölrakni pedig bármilyen szoftveres/hardveres környezetben föl tudja az Astro-val.
Tehát az más kérdés, hogy el fog-e futni a játék (itt most a fölrakásról van szó).
2011. aug. 16. 15:01
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
azért szedtem le külön mert ez a játék nincs az én marketem-en , gondolom mert nem birja a telóm...igy is lett. Leszedtem egy manager-t felraktam és a G. Ace telóm nagyon sz@rul vitte...leis szedtem a játékot mert a játék menüjét még szépen viszi aztán amikor inditom a játékot bejön a "loading" és egy idő után már a képernyő villog :DD Köszönöm a válaszokat!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!