Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet hogy nem romlott...

Hogy lehet hogy nem romlott el? Vízálló?

Figyelt kérdés

nézegettem videókat a telómról és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=h58DHzHRofo&feature=related

Nokia x2-00 telóm van!

Olvastam hogy miket tud de azt nem írták hogy vízálló! Tényleg vízálló vagy csak valahogy megcsinálták hogy ne romoljon el?

2011. aug. 16. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha elolvasnád a szöveget is, rájönnél hogy nem vízálló.

Viszont az akkut kivéve pár nap szárítás után ismét működött a leírás szerint.

2011. aug. 16. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vízálló a készülék. Megpróbálták, bejött nekik. De azért ne próbálgasd te otthon. Lehet, hogy valahogy házilag oldották meg, akkunál kigumírozták vagy hasonlók. Ha tuti strapamobil kell DEFY.
2011. aug. 16. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A szövegben az is szerepel hogy az akkut is elcseszte, csak pár órát bír azóta.
2011. aug. 16. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vízálló. Ha igazán jó strapatelefon kell: Samsung Xcover meg Sonim XP3300 Force mert ez a 2 szerintem a legjobb strapatelefon a gombosok között.
2011. aug. 16. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:

"Sonim XP3300 Force"

Nálunk a céges mobilok mind Sonim jószágok. Csak annyi az előnye hogy nem kell félteni az esőtől.

De a szoftver gagyi, fagy, vacak térerő, körülményes menü, a kijelző védtelen egy strapabírónak mondott készülékhez képest (már horpasztottam be egyet, nem volt nehéz). Nem támogatja bluetoothon a tartalom böngészést sem a csoportos küldést. Így ha készítek vele 6-8 képet, legalább 5 perc míg sikerül átküldeni őket egy másik eszközre.

Szóval ár-értékben alulmarad egy kissé.

2011. aug. 16. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Strapabírót mondtam nem kezelhetősélget :D.

Akkor marad az Xcover. (Nem a készülő galaxy Xcover)

2011. aug. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!