Egy imei szám alapján letiltott telefont lehet valahogy használni telefonálásra?
Figyelt kérdés
Egy netes hirdetésen találtam egy telefont gyanúsan olcsó áron, azt írták semmi baja a telefonnak mindent lehet vele csinálni, csak telefonálni nem. Kommentben írták, hogy imei szám feloldása illegális ez igaz? Ha nem, akkor hogy lehetne megoldani, hogy használjam ezt az imei szám alapján letiltott telefont?2011. aug. 16. 00:19
11/16 anonim válasza:
Szerintem ma már nem nagyo ntartják számon hogy valakinek a telefonja át van ütve vagy nincs.
MIvan azzal mikor egy cyanogen mod írja át a gyári imei-t? Azt se tiltják le :P
12/16 anonim válasza:
Így van nekem is volt sok telóm amibe egy főzött rom átírta az imeit marhára nem egyezett se a dobozon lévővel se az aksi alatt lévővel, egyébként meg tényleg baromságokat írkáltok BOX al simán át írható és na jöjjön ki bárhova rendőr akárki meg nem mondja hogy ki volt az és mit hogy írt át , szinte lehetetlen ezt bizonyítani, csak hogy nem mindenki fér hozzá ilyen boxhoz. Ennyit erről.
13/16 anonim válasza:
Dehogynem. Neten már rendelhető cirka 40000Ft-tól (én 70E körül ajánlom + kiegészítők).
14/16 anonim válasza:
tényleg könnyen átirható szervizekbe már 15 ezertől
15/16 anonim válasza:
Sziasztok az az kérdesem hogy mi van akkor ha iphone 6 plus alaplap csere történik? (Nekem is le van tiltva)
16/16 anonim válasza:
"6 plus alaplap csere történik? "
Semmi, gyakorlatilag a régi alapot eldobod, a maradék alkatrészeket egy másik alapra teszed rá.
Ebben nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!