Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a csengőhangod a telefonodon?

Mi a csengőhangod a telefonodon?

Figyelt kérdés
Nekem a party rock anthem
2011. aug. 14. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

általában rezgőn van de amúgy

David Guetta ft. Snoop Dogg - Sweat

2011. aug. 14. 23:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Általában a Rammstein - Büch Dich vagy az Eifersucht szokott csengőhangnak lenni de most:

Kofi Kingstone theme song

írjátok be youtubra :D. Kofi egy pankrátor :).

2011. aug. 14. 23:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Még 1:

Előreterveztem hogy (most lehet le leszek pontozva mert pont AZ a film zenéje) a Szerb Film másneveken: The Srpski Film, A Serbian Film zenéje lesz a csengőhangom vagy a KEDVENC filmemé a Fűrészé :).

2011. aug. 14. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:

John Paul Jones - Daphne: http://www.youtube.com/watch?v=MY1BoR8o-n0

Miért? A zene üteme az elején pont egy csengőhang ütemére hasonlít, a stúdiófelvételen generált apró kis recsegés meg még megspékeli egy kis rusztikus fílinggel is. Ráadásul a gagyi mobil-hangszóron is jól hangzik, meghallom bárhol.

2011. aug. 14. 23:29
 15/22 anonim ***** válasza:
...és nem tévesztem össze senkiével, tudom hogy ilyen csegnőhangja csak az én telefonomnak van. Biztos ismerős helyzet mikor buszon/munkahelyen/autóban ki kell találni hogy vajon most kinek a telefonja csöng...
2011. aug. 14. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Barkóczi Máté!

látom te is szereted a pankrációt :D úú de várom már a holnapi adást! am nekem a kedvencem John Cena, és a bevonulózenéje a csengőhangom (The Time Is Now)

2011. aug. 14. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Cenát én is szeretem. De neke ma kedvencem az amúgy nem kofi hanem Cena csak akkor meg összekeverném pár haverral a telefonom :D. De szeretem még a Big Show-t is meg Kofit is. Divák közül csakis Kelly Kelly :D.
2011. aug. 14. 23:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Metallica - The Day That Never Comes
2011. aug. 15. 01:57
 19/22 anonim ***** válasza:
ez így van! Cena, Mysterio, Big Show, Kelly Kelly :D
2011. aug. 15. 08:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Akárki akármit mond The Undertaker a legkomolyabb :D
2011. aug. 15. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!