Legolcsobb kapacitiv érintőképernyös mobil?
Előző:
X8-ra a legfrisebb android a 2.1 és azt se frissítik tovább.
Mellesleg az X8-ban nem a verzió miatt van multitouch hanem azért mert a SE kiadott egy új szériát más chippel ami támogatja a 2 és 4 ujjas multitouchot is.
Ja és nem a szoftveren múlik hanem a chippen és a kijelzőn.
De szerintem mindjárt jön asdfvb és mond valami újat nekem :D.
ajjj édes istenem,a sok hozzánemértő,tudatlan ember idejön okosítani...meehogy az iksznyócná csippen múlik a multitáccs,meg iksznyócat nem frissítik tovább kettőpontegynél,meg iksznyóc kapacitív mégse multitáccs blablablaaa...látszik,hogy mindenki otthon van a szakmában...
na akkor most...elárulom,itt mindenki elött...a régi chipes(synaptics) x8 is támogatja a multitouchot,igaz csak custom rommal(nem se által kiadott szoftverfrissítés,hanem valamiféle házi 2.2,2.3 szoftver).az új chipes(cypress) is ugyanúgy custom rommal támogatja,az viszont már sokkal kiforottabb,nem akad össze,ilyesmi...
remélem érthető voltam,és bocsánat a fenti hangnemért,csak annyi...butaságot látni itt gykn...
és nyugodtan le lehet pontozni,hiszen ez valóban nem volt hasznos válasz,elismerem.meg ha ti attól jobban érzitek magatok,akkor meg aztán végképp hajrá(;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!