Nokia 5800-t lehet érintőpálca nélkül is rendesen használni?
Semmiféle rosszat nem sejtet, az rezisztív érintőképernyős és nem az égig magasztalt kapacitív.
Nekem 3 évig volt, semmi bajom nem volt vele, ma kapacitív van, jóval nehezebb még a 3,5-os képernyőn is a hozzá képest nagy ujjammal (mert a nyamvadt a "ceruzát" működésmódja miatt nem látja) irogatni. Visszasírom a régit, bár tudom a kapacitívra is van "ceruza", de nincs helye!
És azt még lehet ujjal is használni, igaz a méretek miatt nem könnyű, de megy!
ma 15:54-nak..
Akkor Neked rossz volt a készüléked.
Az enyémhez, 2 évig használtam, elég volt hozzáérni (ha más kezébe adtam, rá kellett szólni, hogy ne BÖKÖDJE, mert ez ÉRINTŐ képernyős), gyors volt, bár ennek már a "vas"hoz és nem az érintőképernyőhöz van köze.
Rossz készülékből ne vonj le következtetést, miért nem vitted szervízbe..
Én nem az 5800-ról, hanem az érintőképernyőről, mint beviteli eszközről beszéltem, az önmagában az én tapasztalataim szerint (3 féle ETEN PDA, 2 féle navigátor volt/van évek folyamán) tökéletesen használható volt.
A NOKIA meg olyan amilyen, mostanában talán "elromlott"..
de a rezisztív panelek között is van minőségbeli különbség. van az ultra érzéketlen gagyi (használhatatlan), ami az 5800-ban van. és van a jobb minőségű, amit egyesek akár össze is téveszthetnek a kapacitívval pl: lg optimus gt540
akkor neked szerintem egy jobbal volt dolgod. de még a legjobbak is messze elmaradnak a kapacitívoktól.
tapasztalt teszter se tudta normálisan kezelni:
http://www.youtube.com/watch?v=tljuS-ZNuzE&feature=player_em..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!