Mit jelent a RAM/ROM Androidos telefonba?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az egyik a belső memória amire lehet a "cuccokat" pakolni! És a játékokat is CSAK oda lehet tenni. (hivatalos szoftverrel) És még mit telepít oda a telefon? Alkalmazásokat, vagy csak a játékok indulnak a belső memóriából? És kártyára amit teszek (zene, videó, kép, stb)az elindítható a telefonon, ugye? nem kell mindent a telefon memóriára tenni? Miket kell? Miket nem?2011. aug. 12. 22:45
1/3 anonim válasza:
Ram amit telefon és a program használ mint pl a pc-ben a firefox 300 mb ramot használ. Az adatok csak addig maradnak meg amíg áramot kap
rom ide telepíted az alkalmazáspkat ezen van rajta az android is pl megint a pc-knél a cd-rom
2/3 anonim válasza:
2.2-nél már át lehet pakolni SD kártyára is a játékokat. A RAM pedig a gyorsító. A memória. Multitaskingnél jó dolog ha van belőle bőven.
3/3 anonim válasza:
A RAM az a telefon központi memóriája. A ROM szerintem a tárhely lehet.
Nekem a szoftvereket a Samsung Galaxy Minim a kártyára rakja néha, a kártyáról simán tud lejátszani dolgokat, csak keresd meg a megfelelő mappáját, ha nem szoftverrel teszed át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!