Most amit a Tesco újságban hirdetnek Telenor R222-es készüléket, ahhoz mit adnak?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy van benne zenelejátszó. Gondolom adnak akkor hozzá USB kábelt... Nem??
Csak telefonálásra fogom használni, de azért ha hívnak és közterületen vagyok nem akarom, hogy valami égő polifónikus csengőhang szólaljon meg. :D
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2011. aug. 12. 18:22
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Szia!
Ma vettem és nincs hozzá USB kábel.
3/8 A kérdező kommentje:
o.O
És akkor mi a bánattal zenét rakni rá, amikor még Bluetooth sincs benne...? :S
Akkor minek van rajta zenelejátszó? xD
2011. aug. 13. 14:44
4/8 A kérdező kommentje:
+lehet
2011. aug. 13. 14:44
5/8 anonim válasza:
De lehet bele tenni memória kártyát és így tudsz zenéket rátenni csak le kell venni az aksiját és ott a memória kártya helye.
6/8 A kérdező kommentje:
12-15-ig van ez a teló a Tescoban. Ha én csak 15-én tudok menni, akkor van még rá esély, hogy kapok?? :S
2011. aug. 13. 18:46
7/8 zolooka válasza:
Én úgy oldom meg a zenefelrakást hogy egy micro sd kártya író-olvasóba átteszem, szépen áthúzkodom rá amit akarok és kész. Ez a legegyszerűbb. Nemkell azzal kínlódni hogy a gép és a telefon nem hajlandóak egymással kommunikálni.
8/8 zolooka válasza:
Egyébként szerintem biztosan nem fogy el mivel űjra akciózzák valamivel olcsóbban .Úgy látszik annyira mégsem fogyott. Az meg egy dolog hogy A Tescoban nicsen kirakva. Az árufeltöltők tojnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!