A telenoros Samsung s5230 LaFleurba lehet tenni T-mobilos sim kártyát?
Figyelt kérdés
(Azért kérdezem,mert a T-mobilosoknak ingyen van a fészbuk:D)2011. aug. 12. 17:32
2/7 A kérdező kommentje:
És azt hogy lehet? :)
Egyb. köszi a választ!
2011. aug. 12. 17:36
4/7 anonim válasza:
1 lehet tenni, csak működni nem fog
2 ha nem a szolgáltató függetleníti, akkor a garancia ugrott
6/7 A kérdező kommentje:
mi az a turbosim? : /
2011. aug. 13. 16:19
7/7 anonim válasza:
Én is ugyanilyen helyzetben voltam,igen lehet beletenni csak nem fog működni:/ Telefonos boltokban függetlenítheted,azaz kisüttetheted de inkább nem mert a mostani telefonoknak már nem tesz jót az ilyen,lehet hogy tönkremegy az egész készülék( ez 10 000 ft felett van de ez nem androidos telefon szal ha áldoozl rá akkor hajrá). Használhatsz turbosim-et amit vagy boltokban vagy pl. vaterán,teszveszen vehetsz meg te nem legális.Ez egy kis kártya amit a sim alá kell tenni de biztos el fogják mondani. ezzel is az a baj,hogy a mostani telefonokban nem biztos hogy működik. De mivelhogy az s5230 nem androidos,így az is megeshet,hogy jó lesz bele. Ha rendelsz kb.1000 ft-5000ft az ára.Nézz utána.De a legjobb ha bemész egy telefonos boltba,ott biztos elmondják és lehet h árulnak is. Érdeklődj utána.Nos, ha facebook-ozni szeretnél akkor a pannonosoknak van valami olyan sms-t amit ha elküldesz valamilyen számra,akkor ingyen lesz interneted,bármit meg tudsz nézni- fb,youtube,stb.(ezt az sms-t énsem tudom pontosan,keress rá valamilyen telenoros telefonokosító sms-re,htha az jó lesz)Ez lenne neked a legegyszerűbb .Vagy ha ez sem sikerül,akkor lehet,hogy simán jobban jársz azzal ha csak simán maradsz a telenornál(pannon).Remélem segítettem.;)) AnneLilii:*)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!