Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok...

Milyen telefont ajánlotok 35-40 ezer körül? (Zte blade kivételével).

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A legjobb QWERTYs telefon VOLT a kategórájában (Csak azért volt mert megjelent az Xperia Mini Pro.)
2011. aug. 12. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
2011. aug. 12. 16:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán tetszik, komolyan nem tud a samsung egy kicsit nagyobb felbontást tenni az olcsóbb telóira?
2011. aug. 12. 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Az X8 igen is jó telefon! Bár nekem nincs, kicsit keményebb és nagyobb meg drágább van, de oszt. társamnak van, és igen is egy nagyon jó telefon, nekem tetszik, valószínüleg ha nem lenne az SGS2, olyat vettem volna, mert ár/érték arányban a Sony még mindíg megy ezerrel
2011. aug. 15. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:

utolsó:

OMG, ha egy egyszerű X8 be tudná tölteni a telefonokkal kapcsolatos igényeidet, akkor el tudom képzelni, hogy mennyire használod ki a Galaxy S 2 adta lehetőségeket...

Nem az én pénzem, az igaz; de ha egy olcsóbb telefon megfelelt az elvárásaidnak, be tudta volna tölteni az "űrt", akkor miért nem azt vetted?

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy kinéztél egy Nokia 3110-et, de aztán valamilyen okafogyott felsőbb erő hatására egy iPhone4-et vettél. (lehet, hogy nem a legmegfelelőbb példa, hisz nincsenek akkora szélsőségek, mint a te esetedben, de azért ábrázolja a szituációt...)

BTW nem bántásnak szánom, csak szembesíteni akarlak a kijelentéseddel...

(((megjegyzem nekem is SGS II-es telefonom van - nem véletlen)))

2011. aug. 15. 11:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt egy ZTE Bladem nagyonjó telefon sokáig birja csak jót tudok rola mondani!
2011. aug. 24. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Gio
2011. aug. 25. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!