Blackberry 9700/9780 vagy Iphone 4?
Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok?2011. aug. 11. 19:58
1/4 anonim válasza:
blackberry!!!!!:):) iphone az már unalmas, mindenkinek olyan van... legalábbis szerintem.
2/4 anonim válasza:
hát azért fontos hogy mire kell!
Ha multimédia akkor iPhone
ha üzleti, munka telefon akkor BB
3/4 anonim válasza:
Ha ezt itt itt kérded, akkor neked fogalmad sincs a két telefonrol, ill. arrol, hogy neked mi kell!
Két teljesen más rendszerü, célú telefon.
A Blackberry a készülék mellé megrendelhető szolgáltatással az üzenet, email küldés, fogadás (és azok titkosítása) lett kifejlesztve, és ebben nagy.
Elöször döntsd el mi az igényed, mire van szükséged, olvasd el az adott rendszer tulajdonságait, ezután választhatsz a készülékek közül.
4/4 anonim válasza:
Nekem Blackberry 9780asom van... hallgass rám és iphone-t vegyél :) én is arra gyűjtök most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!