Melyik a legjobb Sony Ericsson okostelefon?
Figyelt kérdés
200 euróig. Nem fontos hogy érintős legyen. Bár gondolom majdnem hogy csak olyan van.2011. aug. 11. 18:47
11/19 Dávidmester13 válasza:
Akkor vegyél egy Sony Ericsson Xperia X8-at nekem is az van és 100% meg vagyok vele elégedve és az ára csak 40.000Ft arról hogy miket tud olvashatsz információt itt a technikai jellemzőkben: [link]
12/19 anonim válasza:
Utolsó: Az X10-et linkelted...
Igazából semmit.
13/19 A kérdező kommentje:
Hallottam a Defy-ről is. De valahogy nem jön be a Motorola. Bár muterom szerintem inkább Nokiát vegyek, minthogy Samsungot, mert szerinte a Samsung nem tud minőségi telefonokat csinálni. Szerintetek? (ha nokia akkor csak is E52)
2011. aug. 11. 19:20
14/19 anonim válasza:
Höh. A Nokia meg végképp :D Csoda, hogy még megvan a gyártó.
15/19 anonim válasza:
ezt jól olvastam?
amit írtál az pont fordítva van!
a Samu oda-vissza lepipálja a Nokiát!
Amúgy szerintem is Ace-t vegyél!
Sonyk felejtősek alsó-közép kategóriába!
16/19 A kérdező kommentje:
Jól olvastad. De én csak annyit mondtam, hogy ANYUKÁM szerint minőségesebbek a Nokia telefonok, mint a Samsungok. Vagy nem így van? (anyám amúgy egyáltalán nem ért hozzá)
2011. aug. 12. 12:55
17/19 anonim válasza:
anyukád nemhinném hogy jártas a témában
18/19 A kérdező kommentje:
Ja. De szerintetek akkor melyik a legjobb 5 telefongyártó cég?
2011. aug. 12. 13:30
19/19 anonim válasza:
Igazából a Huawei is jobb, mint a Nokia :P
Hát.. Nehéz kérdés, mert körülbelül 5 "nagy" cég van, a többit semmibe veszik... De a "híresebbek" közül leírom "csökkenő" sorrendben kezdve a legjobbal.
HTC -> Samsung -> Blackberry/Motorola -> Apple -> Sony Ericsson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!