40ezer forintból milyen telefont tudok venni? (SE X8 jó? )
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:04
11/20 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:32
annyiban pontosítok, hogy az x8-nak csak 168 mega ramja van :D vicc egy mennyiség
amúgy a márkanév miatt akarja az x8-at
12/20 anonim válasza:
Attól még a Blade a jobb nem? :D
13/20 A kérdező kommentje:
De nekem meg az üzemidő nagyon-nagyon számít, mert sokat utazok focicsapat (több órákat), és oda-vissza kellene , meg amikor ott vagyunk, és az ifjúsági csapat játszik akkor is kb 3 órát használom, meg míg az út oda-vissza...és nem szeretném hogy 3 óráig bírja.
2011. aug. 11. 12:37
14/20 anonim válasza:
persze hogy jobb. úgy bírom ezeket a kérdéseket...már tudja mit akar venni, de azért kiírja :) ha meg valaki ajánl egy jobbat akkor elkezdi ócsárolni, meg bevédeni azt amihez ő ragaszkodik. de akkor minek kérdezget?
15/20 A kérdező kommentje:
Ne szidom a Blade-t csak azt mondtam hogy nekem az üzemidő nagyon-nagyon-nagyon fontos...kicsit feljebb le is írtam hogy miért! Ennek ellenére még elgondolkodok, és lehet hogy a Bladet választom!
2011. aug. 11. 12:42
16/20 anonim válasza:
Tudod hogy lehet hozzá más nagyobb mAh-s aksit venni?
17/20 anonim válasza:
Netezésre, filmnézésre, játékra használhatatlan? Lehet, te erre veszed a telefonodat, de vannak akik sok minden másra használják, és pont l#szarják hogy mennyi ram van benne. Mellesleg netezni jól lehet rajta, filmet nézni meg nem telefonon kell. Ha meg annyira kocka vagy, hogy nem bírod játék nélkül, muszáj mindenhol játszanod rajta, akkor már eleve nem egy 40 ezres telefonra akar beruházni, hanem mondjuk egy HTC Desire HD telefonra. Nekem is X8 van, és tökéletesen megfelel, nem játszani meg filmet nézni vettem a telefont.
18/20 anonim válasza:
persze...netezésnél alig találod el a betűket, mikor írni akarsz, mert olyan parányiak a mikro kijelző miatt. meg a felét félrenyomod. a weblapokat kis töpszli méretben jeleníti meg, multitouch sincs, amivel normálisan lehet ott zoomolni. filmek full élvezhetetlenek a csak atommikroszkóppal látható kijelzőn. amúgy a ram méretét nem kéne lesz@rni, mert nem mindegy, hogy hány alkalmazás futhat egyszerre. véglis okostelefonról beszélünk. ha te nem nézel vele filmet, nem netezel, használsz alkalmazásokat, akkor max egy simens a35 való neked.
20/20 anonim válasza:
Minek kérdezed meg,ha mindenki a ZTE-t mondja,mert az sokkal jobb (!),de neked csak az üzemidő számít...Akkor vedd meg azt,minek folyamatosan kérdéseket feltenni ezzel kapcsolatban.Ez a héten az 5. vagy 6. ilyen kérdés,és mindenhol az üzemidő,üzemidő.Nagyon idegesítő!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!