Mikor lesz a Samsung Galaxy S2 60 ezer forint?
jóh rendben tényleg hülye kérdés volt, elismerem :)
csak kíváncsi voltam, hogy decemberre mennyire megy le. Amúgy nem tudom melyikőtök írta hogy 150 ezerről lemegy 130-ra, az kész marhaság. Egyik boltban már 117 ezer forintért is meg lehet kapni, és az a GSMline
Közel sem marhaság. A T-mobilenál 150.000 és általában annyit csökkennek nála a telefonok majd megállnak. Mellesleg a GSM line az egyik legjobb hely ahol veheted a mobilod. De a GSM line-t mindenki ismeri.
Lehet hogy én nem a GSM line-ről beszélek azt gondoltad? :D.
1 év max. mivel Samsung, és a samsung minden évbe min. 5-6''Zászlóhajóst'' add ki. pl.:
2009:
Jét,
Ultra Touch
Omnia HD
Beat DJ
2010:
Wawe,
Galaxy S
Wawe 2
Omnia 7,
Nexus S
continuum,
És ha megnézzük az árakat, akkor mindegyik 100.000ft felett Kezdett, és egy jó fél év után a feléért vagy kevesebbért árulták pl.: Omnia 7 150.000ft kezdett, és most 52.000ft ba kerül.
Nexus S 165.000ft kezdett, és most 67.000ft árulják.
Jét 135.000ft kezdett, és most 30.000ft meg lehet kapni.
Beat DJ 140.000ft kezdett, és most 28.000ft meg lehet kapni.
lehet látni h a Samsung egy elég "rossz" gyártó. Ha minőségi és jó értél tartó telefont akarsz, akkor vegyél: HTC, Apple, Blackberry telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!