Carmike10 kérdése:
Sony Ericcson Xperia X8 telefonra hogy lehet témát rakni úgy hogy megváltozzon az a tetején lévő lehúzható fülnek a szine (kék) meg ha valamibe belemegyek pl h beálítások ott is kék :S hogy az is megváltozzon a szine?
Figyelt kérdés
töltöttem le marketről témákat de azok nem változtatják meg az alapmenü szinét se a lehúzható fül szinét se:S2011. aug. 9. 17:51
21/27 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy írja a sony-s program hogy a telefon csatlakoztatása meg ienek de nem lép be a telefon:S
2011. aug. 19. 18:39
22/27 anonim válasza:
a telefon csatlakoztatása meg ienek de nem lép be a telefon:S
A telefonnak nem is kéne belépnie. A programnak kéne lefutnia és frissítenie a telefon szoftverét. Ezzel visszaállítva minden fájlt a gyárira.
Vagy még amivel meg tudod csinálni az a flash tool:
Ezzel a módszerrel fel tudsz tenni másik romot, aztán lehet is használni a telefont.
23/27 A kérdező kommentje:
sikerült működik:D
az volt hogy úgy csináltam mint ahogy írják ott
csak nem 3 hanem 1 file volt a téma telepítésénél:S
nem tudtam így csak azt az egyet belerakni:/
2011. aug. 20. 01:14
25/27 A kérdező kommentje:
de témát így nem lehet rárakni ha csak 1 file van 3 helyett mindenhol:S
2011. aug. 21. 01:24
26/27 anonim válasza:
27/27 A kérdező kommentje:
pont ezt próbáltam de ez miatt a telefon bese kapcsolt:S
2011. aug. 22. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!