Lehet ezt még javítani?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Ericcson Vivaz telefonom, és ma meghalt az érintőkijelző fele kb. Felső részén érzékel, alul semmmi.
Drága dolog lehet ezt javíttatni, úgy értem megéri anyagilag javíttatni, vagy sem?
2011. aug. 9. 17:01
1/3 anonim 

válasza:

Vagy javitas, vagy csere. Ezt majd a szervizes bácsi mondja meg neked és nem mi, látatlanban.
2/3 anonim 

válasza:

Amennyit én értek hozzá, azt megtudom mondani hogy új érintőképernyő kell rá ami nem drága, de nem is olcsó típustól függ a dolog. A csere/javítás díja az szerviz függő legtöbb helyen ocsmány drágáért csinálják meg és fölöslegesen húznak le anyagilag, persze ezt nem tudom megmondani hogy melyik üzlet. Ha szolgáltatónál vetted a telefont pl.: t-mobile akkor annak a szervizébe vitesd be. De legjobban akkor jársz ha bemész pár helyre és megkérdezgeted hogy mi mennyibe kerül és van e egyáltalán értelme.
3/3 anonim 

válasza:

ha lehet cserélni a digitizerét, akkor olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!