Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja van a telefonomnak...

Mi baja van a telefonomnak (LG Chocolate)? Belelépek a "Fénykép készítésé"-be, és csak egy olyan fényképezőgép jön elő, fotót nem tudok készíteni vele. Vagy máshogyan kell?

Figyelt kérdés

Mit tegyek??????????????

Segítsetek légyszi!!!!...

2009. ápr. 11. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:
nem nagyon értem a kérdést...belelépsz abba a menübe,és milyen fényképezőgép jelenik meg????
2009. ápr. 11. 09:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen...:( Belelépek a telómom a fénykép készítésébe, és nem tölti be (???), vagyis a képernyőn csak egy fényképezőgép jelenik meg, nem pedig az, amit le szeretnék fotózni. Érted? Hogy a lényeg nem jön elő és nem tudok fényképet készíteni. :((
2009. ápr. 11. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:

jaaaaa

azt próbáltad,h kiveszed az aksit meg a simet,újra beteszed,és megnézed?nekem ha van vmi gond a telómmal,általában megjavul:)

2009. ápr. 11. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehetseges hogy a memoria meg van telve???
2009. ápr. 11. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
És boltban vetted a telefont, vagy rézbőrű tesótú ócsóé?
2009. ápr. 11. 11:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Boltban vettem, persze, habár használt volt mivel ezt a fajtát már nem gyártják. Kivettem az aksit, visszatettem és így is ugyanaz van, mint volt...:( Jajj nem tudom mi a fenét lehet csinálni.:( Nincs még valami tippetek? Vagy nézessem meg valami szakemberrel? Ja és most vettem észre, hogy mikor előjön az a fényképezőgép, nem pedig az ami kellene, és úgy hagyom, kikapcsol és bekapcsol magától... Jajjj mit tegyek??? :((
2009. ápr. 11. 14:10
 7/8 A kérdező kommentje:
...és a memória sincs megtelve. :((
2009. ápr. 11. 14:11
 8/8 anonim válasza:
nyisd le az objektív fedelét x)
2010. ápr. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!