Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vegyem ki a SIM kártyát?

Vegyem ki a SIM kártyát?

Figyelt kérdés
Motorola defy-ra akarok Cyanogenmod 7-et tenni.A telepítés előtt vegyem ki a SIM-et?
2011. aug. 9. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ki kéne venni. Én legalábbis nem vettem ki, mikor Legendre raktam CM7-et.
2011. aug. 9. 11:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Minek? Felesleges!
2011. aug. 9. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
jajj ne csináld... ismerősöm mindig mást rak a telefonjára, mert hűha dejó, aztán szegény telefon már alig él, meg a kamerája nem jó meg minden. Nem véletlenül találták ki rá azt ami rajta van.
2011. aug. 9. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentelőnek:

Ha nem értesz hozzá, inkább ne beszélj hülyeségeket.

SIM maradhat, én már egy éve romolom a telóm, többször volt tégla is, soha nem kellett kivenni a sim-et :D

2011. aug. 9. 11:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy "tégla" ?:)Lehet hogy hülye kérdés, de nem tudom.:)
2011. aug. 9. 12:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor nincs szoftver a telefonodon valami kókány rom vagy a te hibád miatt, és alig ad életjelet.. na olyankor tégla..

de hála az google és a FSA mérnökeinek nem lehet egy androidos telefont sem végérvényesen kinyírni, 1-2 egyszerű trükkel az összes telefon visszahozható a halálból vagy előhozható a download mód, tehát valójában nincs ilyen romolásnál mitől félni

2011. aug. 9. 13:04
 7/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat!:)

Az elején egy kicsit féltem, hogy valamit elrontok, vagy valami rosz lesz benne(Wifi...)Én úgy tudom hogy még csak RC változat van.Ebbe még vannak hiányosságok, vagy már minden műxik benne?És ugye a CM7-be van magyar nyelv?

2011. aug. 9. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

CM 7.1-ből van még csak RC. Annak vannak hiányosságai, nem feltétlenül működik benne minden, de már használható. A honlapjukon pontosan le van írva, hogy mit tud, és miben bugzik még.

7.0.3-ból van stable is, az viszont azért stable, mert az is.

2011. aug. 9. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
És igen, van benne magyar nyelv (7.0.3-ban, szóval gondolom majd a 7.1-ben is lesz).
2011. aug. 9. 13:41
 10/10 A kérdező kommentje:
De én nem találok Motorola Defy-ra 7.03-at, csak 7.1RC1-et.Vagy más telefonokra szánt ROM is jó hozzá??:/
2011. aug. 9. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!