Vegyem ki a SIM kártyát?
Az utolsó kommentelőnek:
Ha nem értesz hozzá, inkább ne beszélj hülyeségeket.
SIM maradhat, én már egy éve romolom a telóm, többször volt tégla is, soha nem kellett kivenni a sim-et :D
Amikor nincs szoftver a telefonodon valami kókány rom vagy a te hibád miatt, és alig ad életjelet.. na olyankor tégla..
de hála az google és a FSA mérnökeinek nem lehet egy androidos telefont sem végérvényesen kinyírni, 1-2 egyszerű trükkel az összes telefon visszahozható a halálból vagy előhozható a download mód, tehát valójában nincs ilyen romolásnál mitől félni
nagyon köszönöm a válaszokat!:)
Az elején egy kicsit féltem, hogy valamit elrontok, vagy valami rosz lesz benne(Wifi...)Én úgy tudom hogy még csak RC változat van.Ebbe még vannak hiányosságok, vagy már minden műxik benne?És ugye a CM7-be van magyar nyelv?
CM 7.1-ből van még csak RC. Annak vannak hiányosságai, nem feltétlenül működik benne minden, de már használható. A honlapjukon pontosan le van írva, hogy mit tud, és miben bugzik még.
7.0.3-ból van stable is, az viszont azért stable, mert az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!