Ezzel az eljárással úgy kapcsolom ki a Blade-emen a netkapcsolatot, hogy egyáltalán nem fog tudni csatlakozni?
Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Nem szeretném, hogy lezabálja a pénzemet, viszont netezni szeretnék.
Ha kikapcsolod az adatkapcsolatot akkor nincs mobilinternet.
Tehát netezni se tudsz rajta.
De a szabad Wifi hálozatokhoz csatlakozhatsz (ha találsz pl. meki, pláza, stb., vagy az otthoni wifi routerhez)
De ha nem kapcsolom ki, akkor meg lezabálja a zsét a telefonról.
"Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nicns pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot."
Ezért tettem fel a kérdést.
A net is "lezabálja a pénzed", ha nincs adatcsomagod, pl. a T-mobil a Net Start csomagot állítja be alapnak, itt 'Forgalmazási díj 13 Ft / 10 kB' !
Kikapcsolod = nincs mobilnet!
Ez van.
A Beállítások - Fiókok és szinkronizáció-nál az Auto-sync-et kapcsold ki, igy a mail, facebookwidget, stb. nem frissít automatikusan, kevesebb adatforgalom.
Esetleg egy tűzfalal is korlátozhatod az alkalmazásokat (én ezt nem probáltam) [link]
Én most kifejezetten arra gondoltam, hogy úgy kapcsolódik, hogy én nem akarom.
Vagyis magától, alapbeállítása miatt.
Egyébként köszönöm a segítséged, kaptad a zöld kezecskéket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!