Az iPhone-on kívül melyik mobil most a legmenőbb?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 23:48
11/34 anonim válasza:
HTC Sensation.
Nekem ez van és miden másik okostelefonnál nagyobb a teljesítménye. Nem utolsó sorban a megjelenésben is elég ütős a HTC Sense 3-al.
12/34 anonim válasza:
Samsung Galaxy Tab. Abszolut meno. Multkor lattam egy pasit az utcan, kezeben a Tab, fulen a bluetooth headset. Nagyon keveseknek van meg, feltuno volt es tekintelyes :-)
13/34 anonim válasza:
csak a galaxy tab-et nem nagyon lehet zsebre rakni...meg elég hülyén néz ki az utcán, hogy azzal a nagy batárral járkálsz
14/34 anonim válasza:
és 60-ér már meg lehet kapni, úgyhogy nem értem mér tekintélyes...
15/34 anonim válasza:
Siman zsebbe lehet rakni, ugyhogy feleslegesen okoskodsz. Ertelmetlen :-)
16/34 anonim válasza:
A Tab ara (P1000) 115,000 ft a media marktban + bortok 10,000 ft. Azaz az arakkal sem vagy tisztaban :-) nem kintrol behozott cuccok arait kell nezni amikre csak bolti gari van okostoni :-) hol elsz te? :-)))
17/34 anonim válasza:
mekkora zsebbe fér be? :D azért arra kiváncsi lennék...létezik olyan hülye, aki g tabbel járkál mindig? az nem telefonnak van, hanem tabletnek. amúgy én simán betudom szerezni 60-ért gyári garival, úgyhogy te ne okoskodj :) a media markt a legdrágább hely
18/34 anonim válasza:
meg olvasd el a kérdést :) az volt a kérdés, hogy melyik TELEFON a menőbb, nem az, hogy melyik internet tablet. msot attól még hogy a g tabnek van telefon funkciója, attól még tablet.
19/34 anonim válasza:
Szerintem a Nokia N9 igenis meno!
20/34 anonim válasza:
Egyszer az osztálytársaim is összevesztek, kinek jobb a mobilja, sorolták, hogy 5megapixel meg minden szar, engem meg kiröhögtek egy hétköznapi mobil miatt (40 000-ért vettem :D ), és a végén kiderült, hogy csak én tudok telefonálni, mert semelyiknek nem volt rajta pénz.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!