Mennyi a kötbér összege most a T-mobile-nál?
Figyelt kérdés
Kikapcsolták a telefonom és még hűségidőn belül vagyok!Mind a két irányba kivagyok kapcsolva!2011. aug. 8. 12:33
1/12 anonim válasza:
nekünk is volt ilyen egyszer...ki kell majd fizetni az összes számlát,ami elmaradt...ködbér szerintem olyan 5.000 lehet,mi akkor 30.000-et hagytunk ott.
2/12 anonim válasza:
sőt mondok jobbat...pont sorban álltam a befizetésre várva,azelőtt még telefonáltam,engem hívtak,mert ugye a kimenőm már ki volt kapcsolva 1 hete...ráadásul totál félre lettünk informálva egy másik üzletben...és amíg vártam a soromra szépen lekapcsolták a bejövőnket is...
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi Én csak 1 számlával maradtam el, teljesen elfelejtettem!
2011. aug. 8. 12:39
4/12 anonim válasza:
vagyis kötbér csak már nem tudok írni
5/12 A kérdező kommentje:
Ó az durva! Engem is reggel még hívtak, most meg már semmi!
2011. aug. 8. 12:40
6/12 anonim válasza:
de nem kaptál értesítőt telefonon szoktak magánszámról hívni h hallgasd le a tartozásodat...meg hát a bejövőt nem egyből kapcsolják ki,hanem kb 1-1,5 hétre a kimenő lekapcsolása után
7/12 anonim válasza:
és ha ott rámész a korábbi vásárlásokra vonatkozó kötbérre,akkor leírja h a szerződésben benne van...
8/12 A kérdező kommentje:
de kaptam :( csak pont nyaralni voltunk, a héten akartam befizetni!
2011. aug. 8. 12:43
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 8. 12:46
10/12 anonim válasza:
ez a pech...akkor nézd át a szerződése és megtudod mennyit kell befizetni,meg ilyenkor már a visszakapcsolás sem 2.000,hanem legalább 5 ha nem több...lehúzzák az emberről a bőrt rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!