Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy érti ezt a vodafonos nő?...

Hogy érti ezt a vodafonos nő? (Samsung s5230 Star) (a többi lent)

Figyelt kérdés

szülinapomra kaptam 1 Samsung s5230 Star készüléket, és nincsvele semmi gond leszámítva 1 et, nemlehet rá játékokat tenni, valamiért nem támogatja...

elvittük szervizbe és amikor visszajött a csaj aszonta h aztirják a levélben: semmi baja a szoftvernek, mivel csak a WAP-ról letöltött játékokat támogatja... hogyérti ezt?

1 szer már tettem fel hasonló kérdést, ésaza válasz volt hogyy 1 SD kártya kell és ak valószinüleg müködni fog...

2011. aug. 8. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Netről kell letöltened a játékokat, máshogy nem megy
2011. aug. 8. 10:13
 2/4 anonim válasza:

Úgy hogy csak a beépitett böngészövel lehet letölteni rá java játékokat. Sajnos az összes samsung ilyen. SD kártya sem segít ezen.

De ezt megprobálhatod:

[link]

2011. aug. 8. 10:20
 3/4 bp1985 ***** válasza:
A voda mégjobban lekorlátozza ezt a telefont. Nem egyszerű rátenni akármit is, de a neten megtalálod a módját. Ha jól tudom, vodánál fw csere kell, ami garivesztéssel jár.
2011. aug. 8. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is Star-om van, de én tökéletesen tudok tenni rá játékokat, programokat stb, úgyhogy szerintem a vodás szoftver korlátozza le.
2011. aug. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!