Hogy tudok zenéket rakni a nokia C7-es telefonomra számítógépről? (a gépem, fényképezőgépként észleli. )
amikor csatlakoztatom, akkor a számtógépem csak a képekkel való műveleteket adja ki.. és úgyirja ki, hogy a fényképezőgép csatlakoztatva...
tudna valaki segiteni, hogy hogy rakjak rá zenéket??
lövésem sincs
de látom van rajta micro sd kártya bemenet ,és látom van alaplapon 8 gb helyed,tölts fel egy micro sd -re zenéket rakd be,helyezd át és ott van az alaplapin annyi zene amennyit akarsz
huu.. 5* olvastam el.. :P :D
na értem hogy mi az a micro sd-bemenet.. (gondolomk az ahol csatlakoztatom...) de honnan vegyek micro sd-t? vagy mi az? mert szerintme nekem nincs...
bocs, de technikai analfabéta vagyok... :P :D
köszi a választ!!
köszi
a kiskönyvet is előkerestem, és a telefon csatlakoztatásánál nekem mást ad ki, mint amit a könyvbe mutatnak... de értem, le kell töltsem ezt az alkalmazást.. hátha.. na próbálkozok..
sikerült! :)
elöször a micro sd-s dologgal, de utána a t-mobil-nál megcsinálták, hogy ne fényképezőgépként ismerje fel, és már csak rá kell pakolgatni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!