Már nem is olyan nagy szám a samsung galaxy s2?
Több oldalon is láttam hogy azt irták hogy nem érimeg az árát
Meginkább várja meg a sonye duo-t vagy a htc 3d-t mer azok jobbak.
Perig nem régvettem egy galaxy s2, rossz döntésvolt?!!
Várnom kellet volna??
dehogyis nagyon jó telefon. Bár nekem lehetne ilyen :) A super amoled plus kijelző eddigi legjobb kijelző nagyon szépek a színei és az android-ot is nagyon jól rárakták.
ezt olvasd el:
Azt kell, hogy mondjam: a Samsung megcsinálta. Már a barcelonai Mobile World Congressen érezni lehetett, hogy komolyan gondolják a telefont; körülbelül 55 percen át ajnározták a Galaxy S II képességeit az egy órás prezentáció alatt. A végeredmény a piac legjobb androidos gépe lett, hardverben mindenkit odaver, ráadásul érezni lehet a gyors és majdnem teljesen akadásmentes működésen, hogy a koreai gyártó programozói nem kevés időt töltöttek a rendszer optimalizálásával és a két processzormagban rejlő erő felszínre hozásával. A telefon a dual-core CPU-val szerelt masinák között is igen gyors, a lapozások, görgetések és zoomolások folyamatosak, az alkalmazások megnyitása és a közöttük történő váltások szélsebesek, a böngésző pedig az egyik legjobb mobilos netezési élményt nyújtja. Az egész mobilt ráadásul egy ultravékony és pehelysúlyú borításba zsúfolták össze a Samsung mérnökei, ezt az anyaghasználat sínyli meg, a felső kategóriában sokak preferálják a fémes borítást a plasztik helyett; persze ízlések és pofonok. A kijelző remekbe szabott minősége tovább javít az összképen: élénk színek, tűéles kép, korrekt fényerő és nagy betekintési szögek jellemzik a panelt; ráadásul aki idegenkedik a Super AMOLED vibráló színvilágától, pár mozdulattal a saját kedvére kalibrálhatja kijelzőt. Az egyetlen "gyenge" pontja a felbontás: bár a 800 x 480 képpont egyáltalán nem kevés, pusztán az androidos mezőnyt nézve is láttunk már ennél jobbat: anno már a Meizu M9 is 960 x 640 képponttal rendelkezett, a HTC Sensation és a Motorola Atrix 4G pedig 960 x 540 pixeles felbontással operálnak. A közeljövő csúcsgépei pedig legalább ekkora felbontású panellel lesznek szerelve, így a Galaxy S 2 némiképp hátrányt szenvedhet ezen a téren, bár tény, hogy a Super AMOLED Plus technológiát nem lesz gyerekjáték felülmúlni.
A szoftveres kínálat és az egyedi felhasználói felület pedig hab a tortán. Az extra alkalmazások nagyon jól kiegészítik az alap androidos programokat; bevallom, a Facebook- és Foursquare klienseken kívül egyelőre semmit nem töltöttem le rá, annyira össze van rakva a szoftveres oldal. A TouchWiz 4.0 pedig felnőtt a nagyokhoz, bár a HTC-féle Sense funkcionalitásban szerény véleményem szerint még odaveri, a koreaiak UI megoldása viszont sokkal inkább felhasználóbarát, a megalkotásakor a könnyű kezelés és a hatékony navigálás lebeghetett a dizájnerek szeme előtt. A testre szabhatóság mértéke pedig igen komoly méreteket ölt, a minialkalmazások nagy része átméretezhető, a kamera szoftver gombjaitól a betűtípusig rengeteg mindent a kedvünkre variálhatjuk. A masina adatkommunikációs oldala is kiváló, a képességek között olyan ínyencségekkel lehet összefutni, mint a WiFi Direct, a HSPA+ és a Bluetooth 3.0.
Persze semmi sem tökéletes, a Galaxy S II is rendelkezik pár hibával. Ilyen például a már említett felbontás, a kamera által készített képek közepes minősége, az 5.1-es hanggal kódolt videók esetében némafilmet kell bámulnunk, valamint a plasztik anyaghasználat és a könnyű kialakítás is sokak számára aggasztó lehet. Azonban azt látni kell, hogy ezek a hiányosságok eltörpülnek a pozitívumok és a képességek mellett: egy multimédiás csúcsgéppel van dolgunk. Bár a magyarországi hivatalos ár egyelőre nem ismert, Angliában kártyafüggetlenül már 500 font (körülbelül 150 ezer forint) leszurkolása után boldog tulajdonosai lehetünk a jelenleg legjobb androidos telefonnak. Ha valaki rengeteg pénzt szeretne költeni egy igazán komoly gépre, amely jövő ilyenkor is meg fogja állni a helyét, a Samsung üdvöskéje a legjobb alternatíva. Ezek után nem kérdés, hogy milyen plecsnit sütök rá.
megkapta a különösen ajánlott plecsnit
mobilarena
dehoggy!
Jelenleg is a legjobb a piacon!
de örülnék ha nekem is ilyen lenne!
igen jön a duo de nem lesz annyival jobb (hardveresen) hogy ne lehessen az S2-őt megvenni!
S2 még nagyon sokáig csúcs telefon lesz!
Te most komolyan rossz döntésnek hiszed?
A Düö lehet hogy jobbnak hangzik de akár el is szúrhatják. Ha meg nem szúrják el akkor jó lesz. Amúgy egy 50.000-essel drágább lesz mint az S2.
A HTC 3D-t a HTC szokása szerint túl fogja árazni.
Te megvetted jelenlegi legjobb telefont. Megjelenik 2 jobb ami valószínüleg drágább is lesz de a te telefonod ott marad mint egy sikertelefon olyan utódja amihez évek kellenek hogy lekörözzék és te ezt rossz döntésnek tartod? Menj el gyorsan psichomókushoz.
Én nagyon jo döntésnek tartom hogy megvettem
Csak pár helyen leszolták
Dehogyis!
Ha mindig csak varsz egy jobb, meg egy jobb telefonra, soha nem veszel semmit, mert mire az egyik a boltokba kerulne, bejelentenek egy masikat, en is ezt vettem, es nem banom...
A sony nak a kameraja lesz jobb, de az olyan sokat szamit? Nehogymar... :)
Kulonben ez meg egy jo idejig akadasmentesen fog futni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!