Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már nem is olyan nagy szám a...

Már nem is olyan nagy szám a samsung galaxy s2?

Figyelt kérdés

Több oldalon is láttam hogy azt irták hogy nem érimeg az árát

Meginkább várja meg a sonye duo-t vagy a htc 3d-t mer azok jobbak.

Perig nem régvettem egy galaxy s2, rossz döntésvolt?!!

Várnom kellet volna??

2011. aug. 5. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem csúcstelefon, de zsíííír
2011. aug. 5. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:

dehogyis nagyon jó telefon. Bár nekem lehetne ilyen :) A super amoled plus kijelző eddigi legjobb kijelző nagyon szépek a színei és az android-ot is nagyon jól rárakták.

ezt olvasd el:

Azt kell, hogy mondjam: a Samsung megcsinálta. Már a barcelonai Mobile World Congressen érezni lehetett, hogy komolyan gondolják a telefont; körülbelül 55 percen át ajnározták a Galaxy S II képességeit az egy órás prezentáció alatt. A végeredmény a piac legjobb androidos gépe lett, hardverben mindenkit odaver, ráadásul érezni lehet a gyors és majdnem teljesen akadásmentes működésen, hogy a koreai gyártó programozói nem kevés időt töltöttek a rendszer optimalizálásával és a két processzormagban rejlő erő felszínre hozásával. A telefon a dual-core CPU-val szerelt masinák között is igen gyors, a lapozások, görgetések és zoomolások folyamatosak, az alkalmazások megnyitása és a közöttük történő váltások szélsebesek, a böngésző pedig az egyik legjobb mobilos netezési élményt nyújtja. Az egész mobilt ráadásul egy ultravékony és pehelysúlyú borításba zsúfolták össze a Samsung mérnökei, ezt az anyaghasználat sínyli meg, a felső kategóriában sokak preferálják a fémes borítást a plasztik helyett; persze ízlések és pofonok. A kijelző remekbe szabott minősége tovább javít az összképen: élénk színek, tűéles kép, korrekt fényerő és nagy betekintési szögek jellemzik a panelt; ráadásul aki idegenkedik a Super AMOLED vibráló színvilágától, pár mozdulattal a saját kedvére kalibrálhatja kijelzőt. Az egyetlen "gyenge" pontja a felbontás: bár a 800 x 480 képpont egyáltalán nem kevés, pusztán az androidos mezőnyt nézve is láttunk már ennél jobbat: anno már a Meizu M9 is 960 x 640 képponttal rendelkezett, a HTC Sensation és a Motorola Atrix 4G pedig 960 x 540 pixeles felbontással operálnak. A közeljövő csúcsgépei pedig legalább ekkora felbontású panellel lesznek szerelve, így a Galaxy S 2 némiképp hátrányt szenvedhet ezen a téren, bár tény, hogy a Super AMOLED Plus technológiát nem lesz gyerekjáték felülmúlni.

A szoftveres kínálat és az egyedi felhasználói felület pedig hab a tortán. Az extra alkalmazások nagyon jól kiegészítik az alap androidos programokat; bevallom, a Facebook- és Foursquare klienseken kívül egyelőre semmit nem töltöttem le rá, annyira össze van rakva a szoftveres oldal. A TouchWiz 4.0 pedig felnőtt a nagyokhoz, bár a HTC-féle Sense funkcionalitásban szerény véleményem szerint még odaveri, a koreaiak UI megoldása viszont sokkal inkább felhasználóbarát, a megalkotásakor a könnyű kezelés és a hatékony navigálás lebeghetett a dizájnerek szeme előtt. A testre szabhatóság mértéke pedig igen komoly méreteket ölt, a minialkalmazások nagy része átméretezhető, a kamera szoftver gombjaitól a betűtípusig rengeteg mindent a kedvünkre variálhatjuk. A masina adatkommunikációs oldala is kiváló, a képességek között olyan ínyencségekkel lehet összefutni, mint a WiFi Direct, a HSPA+ és a Bluetooth 3.0.

Persze semmi sem tökéletes, a Galaxy S II is rendelkezik pár hibával. Ilyen például a már említett felbontás, a kamera által készített képek közepes minősége, az 5.1-es hanggal kódolt videók esetében némafilmet kell bámulnunk, valamint a plasztik anyaghasználat és a könnyű kialakítás is sokak számára aggasztó lehet. Azonban azt látni kell, hogy ezek a hiányosságok eltörpülnek a pozitívumok és a képességek mellett: egy multimédiás csúcsgéppel van dolgunk. Bár a magyarországi hivatalos ár egyelőre nem ismert, Angliában kártyafüggetlenül már 500 font (körülbelül 150 ezer forint) leszurkolása után boldog tulajdonosai lehetünk a jelenleg legjobb androidos telefonnak. Ha valaki rengeteg pénzt szeretne költeni egy igazán komoly gépre, amely jövő ilyenkor is meg fogja állni a helyét, a Samsung üdvöskéje a legjobb alternatíva. Ezek után nem kérdés, hogy milyen plecsnit sütök rá.

megkapta a különösen ajánlott plecsnit

mobilarena

2011. aug. 5. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:

dehoggy!

Jelenleg is a legjobb a piacon!

de örülnék ha nekem is ilyen lenne!

igen jön a duo de nem lesz annyival jobb (hardveresen) hogy ne lehessen az S2-őt megvenni!

S2 még nagyon sokáig csúcs telefon lesz!

2011. aug. 5. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Te most komolyan rossz döntésnek hiszed?

A Düö lehet hogy jobbnak hangzik de akár el is szúrhatják. Ha meg nem szúrják el akkor jó lesz. Amúgy egy 50.000-essel drágább lesz mint az S2.

A HTC 3D-t a HTC szokása szerint túl fogja árazni.

Te megvetted jelenlegi legjobb telefont. Megjelenik 2 jobb ami valószínüleg drágább is lesz de a te telefonod ott marad mint egy sikertelefon olyan utódja amihez évek kellenek hogy lekörözzék és te ezt rossz döntésnek tartod? Menj el gyorsan psichomókushoz.

2011. aug. 5. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó döntés volt,én örülnék neki nagyon!:)
2011. aug. 5. 22:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Én nagyon jo döntésnek tartom hogy megvettem

Csak pár helyen leszolták

2011. aug. 5. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos apple fanboyok voltak -.-". Azok legtöbbje (tisztelet a kivételnek) mindenkit leszólnak akinek nem iPhone-ja van mert nem értik meg hogy nem mindeki olyan gazdag vagy azt hogy hardveresen meg mindenesen van jobb teló nála. Csak az iOS miatt kedvelik.
2011. aug. 5. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Dehogyis!

Ha mindig csak varsz egy jobb, meg egy jobb telefonra, soha nem veszel semmit, mert mire az egyik a boltokba kerulne, bejelentenek egy masikat, en is ezt vettem, es nem banom...

A sony nak a kameraja lesz jobb, de az olyan sokat szamit? Nehogymar... :)

Kulonben ez meg egy jo idejig akadasmentesen fog futni...

2011. aug. 5. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
az előttem szólót most cáfolnám mert a legjobb telefon a piacon az iphone 4 de nemrossz teló ez sem
2011. aug. 6. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Azert ne rohogtess, iphone 4, ugyan mar...azt mar az SGS is siman veri...miben jobb az iphone ennel?
2011. aug. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!