Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Androidos játékoknál is...

Az Androidos játékoknál is számít a képernyőkméret?

Figyelt kérdés
Szóval, ha én letöltök egy játékot a netről, mondjuk az angry birds-öt, akkor az biztos, hogy illeszkedni fog a képernyőmre? Bármilyen telefonhoz?
2011. aug. 5. 18:28
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Angry birds
2011. aug. 5. 19:10
 22/30 A kérdező kommentje:
Még nincs meg az androidos telóm, csak kérdeztem. De ha minden jól megy, hamarosan meglesz a defy.
2011. aug. 5. 19:12
 23/30 anonim válasza:
:D Az más. Ha meg lesz akkor nagyon egyszerű lesz meglátod. előre ne dolgozz majd akkor. :) Androidon csak telefon memóriára lehet telepiteni külön progi kell a mem karira akarod fel rakni.
2011. aug. 5. 19:15
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem az ASTRO File managerre gondolsz? :) Milyen telód van?
2011. aug. 5. 19:23
 25/30 anonim válasza:
Jelenleg X8. De N97 minire fogom elcserélni ha minden igaz... App2SD-re gondoltam.
2011. aug. 5. 20:11
 26/30 anonim ***** válasza:
Fog menni nyugodj meg amugy meg irhattad volna h nncs meg a telo igy felesleges talaltam ki egy oltast.......;) jah es ha gepre toltod akk nem lesz semmi szal a market kihagyja agepedet amit le akarsz tolteni arra ramesz mondja h ok azt csa es amikor majd lesz a telon net akk a market auto letolti ez nekem is kerdes volt regen meg otthon nem volt meg akkr router szal kimentem az utcara ahol egyes joemberek nem vedik a wifit ugyhogy bekampletem oda wifit lopni ;) de persze este amikor nem latjak h vki ott olalkodik a hazuk elott:D
2011. aug. 5. 20:39
 27/30 anonim válasza:
Szép ember vagy mondhatom bucira szivattál :D Levédetlen wifit meg mindíg találni...
2011. aug. 5. 20:53
 28/30 A kérdező kommentje:
Ebben a szar kisvárosban, ahol én lakom, még ez sincs :'D
2011. aug. 5. 21:18
 29/30 anonim válasza:
Laposvár sem jobb... sőt
2011. aug. 5. 21:19
 30/30 A kérdező kommentje:
Laposvár?:D
2011. aug. 5. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!