Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen böngészőt használjak...

Milyen böngészőt használjak nokia c6-ra, ami támogatja a 0. facebookot?

Figyelt kérdés
Itthon nem lenne rá szükségem, de mivel elutazok, ezért csak így tudnék ingyenesen kommunikálni az ismerőseimmel. Ami most van rajta(fogalmam sincs milyen) az nem engedi
2011. aug. 5. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Pedig csak a gyári böngészővel megy. Ez van a tmobile oldalán is.
2011. aug. 5. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
csak a gyárival!!!!
2011. aug. 24. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Más oldalra rá bírsz menni?Mert lehet hogy az adatforgalmad van letiltva,azt próbáld meg visszaállítani,mert ha le van tiltva akkor neted sincs:S :)
2011. aug. 24. 12:51
 4/9 anonim válasza:
47%
ez nem a böngésződtöl függ... ha új kártyád van akkor már nembirsz sajnos ingyen facebookozni... nekem is csak a régi sim kártyámmal engedi a facebookot, de megprobálhatnád gépen beállítani
2011. aug. 24. 13:14
 5/9 A kérdező kommentje:
régi sim van benne, feltudok menni bárhova facebookra is de csak wifiről, meg ha van pénz a kártyán. de a 0. face-re nem akar felmenni:/
2011. aug. 24. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor T-mobile-os bolt vagy szervíz.
2011. aug. 25. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
vagy gépről rámész a facebook mobilera és ott egy sms-t fog küldeni a facebook,amiben benne lesz a link.Próbáld meg ezt. Amugy lehet h eleinte le fog valamennyit venni a kártyádról (pl a sms-ért)de amugymeg teljesen ingyenes :)
2011. aug. 25. 13:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam azt az SMS-est de úgy sem működik, ez volt a bajom a 6120-asommal is arra is most kiküldtem az SMS-t azzal működik.... nem értem.
2011. aug. 28. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán jók a netbeállításaid?
2011. aug. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!