Milyen böngészőt használjak nokia c6-ra, ami támogatja a 0. facebookot?
Figyelt kérdés
Itthon nem lenne rá szükségem, de mivel elutazok, ezért csak így tudnék ingyenesen kommunikálni az ismerőseimmel. Ami most van rajta(fogalmam sincs milyen) az nem engedi2011. aug. 5. 14:50
1/9 anonim válasza:
Pedig csak a gyári böngészővel megy. Ez van a tmobile oldalán is.
3/9 anonim válasza:
Más oldalra rá bírsz menni?Mert lehet hogy az adatforgalmad van letiltva,azt próbáld meg visszaállítani,mert ha le van tiltva akkor neted sincs:S :)
4/9 anonim válasza:
ez nem a böngésződtöl függ... ha új kártyád van akkor már nembirsz sajnos ingyen facebookozni... nekem is csak a régi sim kártyámmal engedi a facebookot, de megprobálhatnád gépen beállítani
5/9 A kérdező kommentje:
régi sim van benne, feltudok menni bárhova facebookra is de csak wifiről, meg ha van pénz a kártyán. de a 0. face-re nem akar felmenni:/
2011. aug. 24. 18:35
6/9 anonim válasza:
Akkor T-mobile-os bolt vagy szervíz.
7/9 anonim válasza:
vagy gépről rámész a facebook mobilera és ott egy sms-t fog küldeni a facebook,amiben benne lesz a link.Próbáld meg ezt. Amugy lehet h eleinte le fog valamennyit venni a kártyádról (pl a sms-ért)de amugymeg teljesen ingyenes :)
8/9 A kérdező kommentje:
Megcsináltam azt az SMS-est de úgy sem működik, ez volt a bajom a 6120-asommal is arra is most kiküldtem az SMS-t azzal működik.... nem értem.
2011. aug. 28. 11:48
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán jók a netbeállításaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!