Hogy tudott a Samsung ilyen gönc telefont gyártani (s5230) mikor tud nagyon jókat is pl Galaxy S2 vagy S?
Cicamica, semmit se kötelező megvenni.
Talán még akkor nem éltél, de trabantot is gyártottak annak idején. És volt rá kereslet. Ma már nincs.
Így volt az s5230 is. Egy alsó árszegmensben lévő lyukat fedett az érintős kategóriában. Lett is rajongótábora. Sajnos az olcsó készülékekkel az a baj, hogy sokan fikázzák a gyenge pontjait, mert van.
A Galaxy S vagy S2 is rendelkezik gyenge ponttal, mégpedig az árcédulán.
Valamit valamiért.
Kaphatsz jót drágán, olcsón pedig le kell nyelni hogy fapados a kicsike. Ez bármivel így van, nem csak telefonnal.
A nyugdíjasok is sorbaállnak az akciós farhátért még ha egy kicsit büdös is már.
Ha az olcsó is ugyanolyan lenne mint a drága, akkor szerinted a gyártónak az jó lenne? A drágább terméket venné bárki is ha az olcsó is ugyanolyan jó?
Én személy szerint másfél évig nyúztam probléma nélkül, most U8500-ra cseréltem, az s5230-at ünnepélyesen lepasszoltam az asszonynak. Neki még az most is újdonság, cicás háttérkép meg miegymás. Nem mindenki olyan szemszögből vizsgálja és használja olyan elvárások szerint mint te.
Telefonálás, sms, zenehallgatás és barátnők lefotózása kategóriában megállja a helyét.
A gyártó részéről pedig szerintem ez a készülék egy okos húzás volt, a bekerülési költségekhez képest jól hozhatott a konyhára.
Majd ha te is elmúlsz 15 éves akkor valószínűleg megérted hogy nem csak okostelefonból áll a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!