Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lesz így új billentyűzetem?

Hogy lesz így új billentyűzetem?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia e52 telefonom, aminek az egyik gombja kiesett. Sikerült vennem egy új billentyűzetet/gombsort hozzá, de a városban egyik telefonos sem teszi bele, mert csak azt teszik bele, amit ők szereznek be. Most mi a francot tegyek?
2011. aug. 4. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Miskolcon megcsinálom neked ingyen.
2011. aug. 4. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szervízbe kellett volna vinni. Ha van még rá garancia akkor egyenesen hülyeséget csináltál. Ja és ideje lecsérlni akkor a Nokiát (hiába gombos) egy jó kis adroidos telefonra.
2011. aug. 4. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Szervíz, hehe. 1 tel.szervízben voltam, a többi használt telefonos bolt volt. És nem vállalják sehol, mivel én vittem az "alapanyagot"

Nem garanciális már és nincs szükségem új telefonra.

Kedves első

Sajnos messze lenne...

2011. aug. 4. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Lépjél be a Nokiaprogramok.hu oldalra,ott pedig a fórumba.

Azon belül a " Szerviz"-"A nagy szerviztopik"Itt vedd fel a kapcsolatot(mondjuk privát üzenetben)-Dr-Sturst-al.Ő szerel telefonokat,biztos tud segíteni.

Amúgy itt a link: [link]

2011. aug. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!