Ha hívok valakit, és ő kinyomja a hívásomat, akkor az alap percdíjat felszámolja?
A legtöbb szolgáltatónál nincs kapcsolási díj [ legalábbis a Vodefonenál nincs], de pl. a djuice intercampus [egyetemistáknak szóló] díjcsomagjában van kapcsolási díj. Ezt is csak azért tudom, mert most leszek egyetemista :D
Nézd meg a szolgáltató honlapján a díjcsomagodat, ha nem írja, hogy lenne kapcsolási díj, akkor a csörgetés ingyen van.
Jó tudni,hogy van kapcsolási díj is egyes szolgáltatóknál..Bár nem lepett meg, mert a mai világban ott húznak le rólunk pénzt ahol csak tudnak.
Köszi, csak engem az érdekel,hogy ha a másik kinyomja a hívásomat abban a pillanatban amikor még csak csörgetem és nem hívom akkor a (fenti kommentárok alapján nem kell fizetnem, csak ha van kapcsolási díjam).
DE a kapcsolási díjat, ha olyan szolgáltatónál vagyok akkor elméletileg minden egyes hívásnál felszámolják.
Tehát akkor vonnak le pénzt vagy sem? =)
Idióták.
ha nem veszik fel a telefont, hanem a csörgésre rányomják a piros gombot akkor nem számláz semmit. Kapcsolási díjat sem, mert nincs mit. Így lehet spórolni nagyon nagyon sokat, csak nehogy felvegye a másik, azzal a gyorsan lehadart szöveggel, hogy azonnal visszahívlak... Ájjjjjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!