Google Nexus s vagy Ipod Touch 4g 32 gb?
Sziasztok!
Még nem tudtam eldönteni,hogy a régi androidos telomat mire cseréljem!A telo már kezdi megadni magot,de még hivásokra jó.Az alkalmazások meg jobbak vannak ipod-ra de a market-en is sok jó progi van.Kérlek segitsetek dönteni!Köszönöm!...
Segítek: Egy csak multimédiás készülék kell amivel nem lehet telefonálni akkor iPod Touch
Ha egy jó kis androidos telefont akarsz aminek bár a multimédiája nem ér fel az iPod touchal de tud telefonálni akkor Nexus S.
Az Ipod Touch 4g az nem telefon, hanem egy felokosított mp4 lejátszó.
az Iphone 4g meg feltételezem túl drága lenne, úgyhogy ha csak eza kettő jöhet szóba, akkor a Nexus, bár azt nem ismerem, de biztos vannak jobb telók is annál.
Pl Samsung galaxy s2, vagy htc sensation, sony ericcson arc, stb....
NE NEXUS S-T VEGYÉL!! Galaxy S jobb, nekem mindenütt ezt mondták. Habár sok különbség nincs a 2 telefon között csak 2 hatalmas különbség.
A Nexus S-nek Super LCD kijelzője vagy ami többet fogyaszt és rosszab képet ad, valamint 16gb belső memóriája van ami nem bővíthető.
A Galaxy S-nek Super Amoled kijelzője van ami szebb képet ad és kevesebbet fogyaszt, valamint a legkisebb 8gb-os és 32 gigát lehet venni bele. (mellesleg nekem is ilyen van és én mondom megéri az árát-> 84E)
előző: Ha van pénze Galaxy S-re akkor Galaxy S Plus inkább. Egy 10.000-el drágább de nagyobb az üzemeideje és 1.4 MHz-s a procija.
Mellesleg a Nexus S-nek meg van vakuja mi az S-nek nincs.
De mondom: Ne Galaxy S hanem Galaxy S Plus
A plusz tetszik:)
Köszönöm a válaszokat!Ja és nézem ebbe az árba már Htc desire hd is ott figyel!Nem éri az jobban meg?(egyébként a zöld kéz ment mindenkinek köszönöm!)
Azt neked kell tudnod, a HTC Desire HD is egy nagyon jó telefon, de azt mondom inkább próbáld ki élőben nehogy túl nagy legyen a kezedhez aztán megszívod..
én lány vagyok és nincsen kis kezem ,mégis nagyon nagy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!