Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Market vs Apple Store! Melyik...

Market vs Apple Store! Melyik szerintetek a jobb?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
AppStoreban több az alkalmazás, szóval az jobb, de Android párti vagyok.
2011. aug. 2. 21:24
 2/6 Panda Péter ***** válasza:

sok alkalmazás ugyanaz.

az appstore-ban ugyan több program van de baromi nagy részük idióta és értelmetlen játék (na nem mintha androidra nem lennének ilyenek, de legalább az appok nem túlnyomó többsége az).

2011. aug. 2. 21:28
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Ha a számokat nézzük, akkor App jobb, de ha a minőséget, meg értelmi szintet, akkor android market.
2011. aug. 2. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
en Apple Appstore es Apple Mac Appstore parti vagyok :D ha jol tudom akkor az Appstore-ban tobb mint 550.000 alkalmazas van(ennek kb. a negyede megy iPad en is), a marketen meg kb. 200.000 app van.(es ennek asszem kb. 300 app van ami Tablet-on is megy (Honeycomb) )
2011. aug. 3. 02:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Android Marketen jelenleg 250'000 alkalmazás van, és egyedül Júliusban 22'500 alkalmazást töltöttek fel. App Store-ban 450'000 alkalmazás van, és átlagosan havonta kevesebb mint 5'000 alkalmazást töltenek fel.
2011. aug. 3. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a számokat felesleges nézni.

A híresebb játékok ugyanúgy fent vannak mindkét Store-ban, meg a programok is, max az értelmetlen hülyeségekből van fent különböző.

Az Android gyorsabban növekszik, szóval pár hónap és behozza az Appstoret (kb 1 év múlva)

2011. aug. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!