Miért normál sms díjat von le a telefonom, amikor Londonba küldök smst? (157forint helyett 35forintot)
Figyelt kérdés
Elvileg az Angliába küldött sms 157 forint lenne, de 35 forintot von le csak, amikor t-mobilról telenorra küldök smst Londonba. Ez természetesen nem baj, csak furcsa szerintem. Nektek volt már hasonló? Az smseim természetesen megérkeznek a címzettnek.2011. aug. 1. 22:45
1/3 anonim válasza:
Ha magyar telefonszámra küldöd, akkor 35 forint. Ez nem furcs. ( Pl. te nem tudhatod, hogy a másik épp hol van.)
2/3 anonim válasza:
Ha magyar számra küldöd, akkor ugyanannyi,mint itthon, ha nem, akkor drága.
3/3 A kérdező kommentje:
Magyar telefonszámra küldöm, de én azt hittem hogy mivel Angliában van, ezért a hálózat sem magyar hálózat már, így jóval drágább. A hívás is ugyanennyi?
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 1. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!