Samsung Galaxy Spica - I5700 Avi lejátszás hogyan?
Üdvözlök mindenkit!! Kérdésem a következő: Hogyan lehet ezzel a készülékkel lejátszani AVI-t,vagy akármilyen más formátumú videót? Android 2.2 FROYO (Cyanogen) android van rajta,és azt írja ki nekem az avi videóra,hogy nem lehet lejátszani. Videó adatai: Szélesség: 1980 , magasság: 1080 képpont, Bitsebesség: 128 kbps, Audióformátum: Mpeg Layer 3, Képkocka sebesség: 24 képkocka/másodperc, Átviteli sebesség: 2678 kbps
Azt tudni kell,hogy Youtube-ről töltöttem egy Downloaderrel,szóval nem tudom hogy kompatibilis e a készülékhez minden,ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Elnézést,ha tudatlan vagyok,de most vásároltam a készüléket,és nem nagyon értek még hozzá:)
Köszönöm a segítséget előre is,üdv.
kódold így:
480x320 256kbps h264 codec
hangot meg 48khz max 256 bit
ajánlom az Any Video Convertert és QQPlayert a telón lejátszáshoz de az ES File Explorer beépített videólejátszója is tökéletes erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!