Mikor használhatom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
most vettem SEx10mini prot elraktam a töltőre (kb 2 órája) és ár el is töltődött, vajon már bekapcsolhatom? vagy várjam meg a 16 órát(tehát másnap)?
és van valaki aki T-mobilnál vett mini prot,neked adtak hozzá memoriakártyát?
2011. aug. 1. 16:33
1/5 A kérdező kommentje:
*felraktam a töltőre és már fel is töltődött....*
2011. aug. 1. 16:37
2/5 anonim válasza:
ha az aksira az van írva, hogy li-ion akkor nem kell 16 órát ott hagyni csak az elején egyszer teljesen fel aztán teljesen le. Érdemes havonta egyszer megcsinálni ezt mert a cellákba így nem egyenletesen oszlik el az áram. MIvel a telefonnak 1 cella is elég így ha nincsen teljesen feltöltve vagy fordítva akkor egy idő után előfordulhat hogy az aksi tele van de közben már alig van benne vagy fordítva.
3/5 anonim válasza:
Nem kell szarakodnod, használd nyugodtan.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi, és a memoria kártya, nem volt a dobozába lehet a telefonba már benne van?
2011. aug. 1. 16:42
5/5 anonim válasza:
nekem eddig 2 androidos telóm volt a gt540-ben benne volt a telefonba az ace-nél pedig nekem kellett belerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!