Nincs elegetek a sok parasztból aki a Samsung gt s5230-t szidja?
XDXDXDXD KI LENNE IRIGY ARRA A FOSRA??? XD
Na unatkoztam de feldobtál.
S5230 vs Galaxy 3:
Képernyő: Galaxy 3 jobb
Multimédia: Galaxy 3 jobb
Tárhely: nyíván Galaxy 3 mert annak el kell bírnia egy OP rendszert.
OP Rendszer: Galaxy 3 mert az S5230-nak olyan sincs
Nekem Galaxy Ace-m van ami jobb mint a Galaxy 3 akkor hagyne hasonlítsam már össze a szar 20.000 S5230-at vele
Mellesleg miért lennénk irigyek? Mert nekünk nem jutott szar? Elvitték az összeset :(.
14.25 ös vagyok
igaz nekem nincs olyan jó telóm mint Máténak,de tudom,hogy az én kis lg optimus me-m 100x jobb mint a samsung star
és ha neked abból az jön le,hogy mi irigyek vagyunk....menjél légyszíves dokihoz
jó?
ÉS KI NEM SZARJA LE HOGY NÉZ KI HA TUDÁSBAN LEALÁZZA??? -.-"
Ennyit arról nagy eszedről -.-
Komolyan mondom, hogy a te FOS! Samsung s5230 valamid okosabb mint te, pedig nem is okosteló.Látszik, hogy még nem fogtál a kezedbe minőségi okostelót.Nincs viszonyítási alapod.Kezedbe adnának egy HTC, SGS, SGS2 telefont, azzal a lendülettel az első kukába ba*nád a kis fostalicskádat.De ha nem akkor tényleg veled van valami probléma, minőségérzet hiány.Ilyen telóval a sárga földig szégyelném magam.PL a buszon hív vki és elő kel vennem azt a szutykot...
Nekem most nokia 5310-em van, de meggyőződésem, hogy 1000x használhatóbb, mint a tied.
13/f
1. egy telefon nem a kinézete miatt jobb vagy rosszabb (bár a dizájn is fontos)
2. S5230 a legrondább telefon, szóval abban is rondább, mint bármi más
Oké, neked tetsszen a telefon, de attól még egy szar, igényes ember nem vesz olyat.
15:00
14:52-es vagyok
Általánosítok, mert ahogy a szóból is látszódik, az csak az átlag.
Kivételek természetesen mindig vannak, de az csak egy kisebb százalék.
Abba meg gondolom te is egyetértesz, hogy a LEGTÖBB (nem az összes) tinilánynak csak az a fontos, hogy rózsaszín legyen, és érintőképernyős.
1. lépés: Fogd meg a telefonodat a jobb kezedben
2. lépés: Fogj meg 1 Iphone t a bal kezedben
a 2 db lépés eredménye , akaratlanul amien messzire csak lehet eldobod a jobb kezedben lévő telefonodat és nem fogod elhinni hogy miért vettél ien sz*rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!