Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Webshop-ban már nem kapható....

Webshop-ban már nem kapható. Boltban még lehet?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy telót a t-mobile webshop-ban, de addig halasztgattam a megvásárlásán, hogy már nem kapható. Lehetséges, hogy boltban még lehet kapni? Gondolom, ha maradt készleten akkor elvileg igen. Járt már valaki így? Köszi a válaszokat!
2011. aug. 1. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be a boltba, mert lehet, hogy ott még maradt.
2011. aug. 1. 11:20
 2/9 anonim válasza:
bemész a legközelebbi T-Mobile-ba érdeklődni.! ha nincs rendelnek.! nekem is volt ilyen, bementem, 2nap múlva jött a telefon. :) csak be kellett menni érte.
2011. aug. 1. 11:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Lehet megpróbálom, mert nagyon fáj a fogam arra a telóra.
2011. aug. 1. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó? Mi a neve?
2011. aug. 1. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
nem gt540-re gondoltál?
2011. aug. 1. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
A GT540-től inkább maradj távol. Kezelhetetlen rezisztív :).
2011. aug. 1. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
azért írtam a gt540-et mert pont az tűnt a webshop-ból :) Hátha arra gondolt. Egyébként nekem is az volt és tényleg nehéz kezelni. most ace-m van. :) Azt valamivel könnyebb :)
2011. aug. 1. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem gt540, lg-t soha többet. Sony Ericsson Vivaz. Már egy ideje nincs, vártam hátha újra felbukkan, de sajna nem. Nagyon tetszik. Majd megkérdezem a boltba.
2011. aug. 2. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:
A Vivaz még rosszabb. Symbianos.
2011. aug. 2. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!