Melyik jobb telefon? Samsung Corby Samsung S5230 Nokia S5230
Figyelt kérdés
segítsetek2011. júl. 29. 12:54
11/17 Kovács János Balázs válasza:
Nokia S5230 nem létezik!
Sima 5230 van és kb 20-25 ezer újonnan.
Vedd nyugodtan!
12/17 anonim válasza:
Ezek közül a nokia, de ha jót akarsz magadnak akkor nézel ezek helyett egy másikat.
13/17 anonim válasza:
Az S5230-ból már van wifis változat.szerintem akinek nincsenek nagy elvárásai azoknak teljesen megfelel...
lehet vakítani a népet gigaherzekkel meg memóriával, de tessék tudomásul venni, az átlag felhasználónak nem kell ilyesmi!:)
14/17 Kovács János Balázs válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Nem mindenki tud megfizetni egy felsőkategóriás telefont!
A legtöbb ember az sem tudja mi az az okostelefon.
A lakosság kb 6%-a tudja mi az, hog Android vag Ios!
Legtöbben azok sem akiknek esetleg Androidos telefonjuk van vagy Iphone! De le is sz@rják!
15/17 anonim válasza:
mire akarod használni mert ha csak telefonálásra akkor bőven jó
16/17 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy okostelefon kell, négymagos procival meg 5"-es touchscreen-nel, hanem arról, hogy a kérdésben szereplő telók nagyon gyatra minőségűek. Rengeteg a hibás darab. Ezek helyett egy ősrégi 3310-es Nokiát is szívesebben használnék.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem csak telefonálásra,sms-re és h legyen érintőképernyője :D
Nekem csak ennyire kell,nincsenek nagy elvárásaim.
Nekem nem kell nagy,mindentudó telefon.
2011. júl. 30. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!