Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó az Ipod Shuffle?

Jó az Ipod Shuffle?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, de tanuljuk már meg, hogy az Apple termékeknél, ha az első betű egy "i" betű, akkor az MINDIG kicsi, és csak az utána következő betű a nagy (Számomra iPhone, iOS, iPod,iPad stb)
2011. júl. 29. 12:01
 2/6 anonim válasza:
0%
Szerintem meg rossz, nincs kijelzője (oké ez nem mindenkinek baj), de az már nagyon gáz, hogy fülhallgatóról irányítható csak, tehát ha a fülhallgató elromlik, MUSZÁJ a sokezres Apple kontrolleres fülhallgatót venned rá különben nem hallgathatod. Egyébként meg egy kis szar, nekem 3óránként merül az aksija is például. Magyarországon ne vegyél ilyen Apple terméket, kb minden 2. hibás. Nemcsak saját tapasztalat.
2011. júl. 29. 17:33
 3/6 anonim válasza:
Az Apple termékek mindig csak annyira jók mint ahogyan használják azt. Sajnos láttam már rengeteg Apple terméket leselejtezve de mindig a felhasználót kellene vele bolygatni. Lehet akármilyen jó egy termék, a számítástechnikai eszközökkel töréstesztet nem végeznek. az iPod Shuffle speciel elég jó. Nekünk az van immáron 5 éve működik azért mert rendeltetés szerűen használjuk és mindig akkor tesszük fel töltőre amikor azt a használati útmutató előírja. Az meg hogy nincs kijelzője. Akkor vegyen iPod Nano-t. A Shuffle-nek direkt nincsen kijelzője mert extra kicsi.
2011. aug. 16. 10:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-29 17:33

Te miről beszélsz? A shuffle-t nem csak fülhalhatóval lehet irányítani, legalább ne kommentálj ha nem értesz hozzá!

2011. okt. 17. 18:00
 5/6 anonim válasza:
utolsó: a 79-es vagyok, és nekem 3. generációs shuffle-m van, ami csak fülhallgató-irányítással működik, ami egyszerűen gyalázatos. Az újabbak már lehet, hogy nem tartalmazzák ezt a nagyon rossz tulajdonságot.
2011. okt. 17. 23:11
 6/6 A kérdező kommentje:
kérlek szépen ne oktass ki h kis betü meg nagbetü az apple termékek.... köszi szépen!! inkább válaszolj ne keménykedj
2012. nov. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!